cursor

Monday, 16 December 2013

nak kahwin juga.

Assalamualaikum,

pe kabo? so suma tahu la kan how beruntungnya jadi duta fareeda , jadi mawar karim, jadi isteri fizo omar, gilo tak untung artis tu hensem ala ala paul walker. hah gitu kann.





Sweet tau diorang ni, macam merpati dua sejoli, bukan macam lagi, dah memang sebiji pun, beruntung jadi mawar cantik muslimah lagi.. kekadang hati ini bertanya, mengapakah mengapakah diri ini tidak secantik mawar karim. adakah selepas ini aku harus mengentalkan diet ku dan mendermakan semua kupon pizza yang aku dapat hasil membeli belah di Everise. huh. sangat tidak adil ketika hati ini ingin membeli tudung semacam fareeda nyata jelita namun setiap hujung semester hanya mampu mengorek tabung buat belanja. adoii sadis ceritaku.





Tu je la sebenornya, sama-sama kita mendoakan pasangan ni berbahagia, update entry pun sebab alang-alang perkasam dah download bebanyak gambo budak berdua ni, so teringin nak masuk blog pula. *lupa gambo download dr mana so tak boleh cite*


Thanks reading this entry, bye.


2 comments:

  1. xpe..kita cntik as ourself meh..hehe..

    ReplyDelete
  2. Btl tu, tp tetap jeles jg dgn mawar..

    ReplyDelete








get this widget here