cursor

Thursday, 14 November 2013

Delete account fb dah..


Assalamualaikum,

sebulan tak update blog. hihihi. minta ampun maaf ye blog aisha busy ada exam bertimbun berlambak, so benda-benda macam ni kena postponed dulu sebab kalau dah buka memang takkan tutup, 
"gilo ko dua tiga kali aku akan hapdet entry kalau dah buka blogger dashboard akuh"
so, nak bagitau lah kann, fyi, aisha dah deactive facebook lama, and sapa yang ada pm tentang nak tuntut hadiah sini, hadiah sana so korang bolehlah pm aisha di SINI.

Kalau korang klik pastu keluar page and gambar "macam cantik jer, macam comel jer..budak ni" ha aisha la tu. Hihi.
ok, tu je entry yang aisha dapat share untuk korang, manalah tau kan nanti ada sapa-sapa tak sempat tuntut hadiah, nanti tak halal kita buat giveaway. 

ok, bye. 


No comments:

Post a Comment








get this widget here