cursor

Friday, 6 September 2013

Terharu (+.+)



Assalamualaikum

alkisahnya macam ni, adanya seorang puteri yang tengah memakan sosej dengan pop corn ketika menonton wayang di kejutkan dengan mesej jiwang dari kekasih hatinya membuatkan hati sang puteri itu berbunga-bunga sehinggakan dia ingin mengabadikan saat itu.. tapi sayangnya dia tidak dapat menghapdet entry kerana ada masalah wifi diistananya semalam, kerana itu puteri itu sanggup bangun awal dari beradu disebabkan hendak mengupdate entry dalam blognya . Hoho apa kono eh jang -..-

ok, semalam ni tengah tengok wayang Elysium with my sis. Abg ipar and syasya si manis cinonet pergi tunggu dalam kereta sebab syasya takut nak tengok wyg katanya. Dia bosan lah tu tak faham cerita and screen besar sangat, maybe dia nampak orang dalam screen macam nak terkeluar sebab tu dia takut.\(0,0)/ HELP !!

Then dalam 20-30 minit wyg mula, tet..tet..tet.. Heldy hantar mesej.
 (ok bunyi tak sama)

aisha terkezutt tengok msj,terus baca dua kali :

"syglah yg paling cantik and cute bagi abg, abg bersyukur Allah swt dah temukan kita berdua"

dengan no feelingnya aisha reply :

"abg kenapa cakap macam ni, syg jadi risau ni"

ha ! confuse perasaan nak jadi cair lebur atau nak risau, tak lama lepas tu heldy confess yg dia baca blog aisha, entry sebelum ni yang aisha bagitau dah pernah jumpa ex dia, wah ! kelas kau aisha..  tak yah bagitau bf dia boleh tau sendiri. 
Then, aisha tak pyhlah nak pening pitam fikir nak cerita bagai lagi ttg ex dia bila jumpa nanti, siryes memang taknak cakap walaupun ex dia ada post yang dia rindu zaman remaja, nak tengok matahari terbenam and bila balik malam tengok lampu jalan, siryes aku jeles bila dia update status ni and aku takmau Heldy tau nanti,
 hakikatnya Heldy  akan baca entry ni juga dan dia akan tau -.-
so Heldy, dah janji kan jaga hubungan ni? u know what to do.


Terharu juga tengok post dia ni, terbayang pula diri sendiri, persoalannya disini ya akuh memang gemok ! comel ke akuh ??? 
so, Heldy, sila fikir-fikir2 kan tentang post ini ok..
(Tuan punya post, minta maaf sbb ambik tanpa bagitau)

yang ni nenek aku suh upload dalam entry ni. pandai nenek aku pilih picture :)

so far, ni je lah yang sang puteri mengarut hari ni, jangan terpedaya dengan suma kisah dogeng cerita puteri.. opps, bukan puteri awani ye. :)





No comments:

Post a Comment








get this widget here