cursor

Wednesday, 4 September 2013

Senarai peserta GA EE :)


Assalamualaikum semua?
GA EE dah hampir tamat and GA ni takkan terbatal walaupun peserta cuma seorang, dua orang , atau pun tiga orang, tapi alhamdulillah. see? sambutan yang ada pun dah cukup membahagiakan untuk orang yang buat 1st GA macam GA EE ni, thanks ye sapa yang join, 
ha !! hargailah EE sebab siap printscreen lagi header korang ye, dah 1% daripada hadiah review blog ni. 
(tapi untuk 9 orang yang terawal join je )
 kih kih kih
psycho je..
 so, inilah dia senarai peserta GA EE ye :




http://ikalib.blogspot.com/2013/07/giveaway-echa-ell-html







http://dramaticyang.blogspot.com/2013/07-giveaway-echa-ell.html
(page not found)

!                                                                            Dunia E-zati!
http://loveneverdeath.blogspot.com/2013/07-giveaway-echa-ell.html
Tengku │ Story









http://ga-segmen-kontes-blogspot.com/2013/08/giveaway-echa-ell.html
(Blog not found)





Bagi blog not found tu sila re-link kat aisha ek, comment dekat entry je before 4th september 2013 ( 11.59pm) and yg lain klik juga link korang eh sebab aisha tak sempat nak double check yg lain tu. Kalau ada apa2 cepat comment ye. Thanks yang join..bagi yang belum join masih sempat lagi :)

Thanks reading , thanks join. Salam

3 comments:

  1. Blog saya not found ini link baru :)
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/giveaway-echa-ell.html

    ReplyDelete
  2. Blog saya not found :)ni link yg baharu http://afifahanuar.blogspot.com/2013/08/giveaway-echa-ell.html

    ReplyDelete
  3. saya rasa mungkin sebab tarikh..tu dia jadi mcm tu..saya terpaksa publish semula

    http://eymasushoppe.blogspot.com/2013/07/giveaway-echa-ell.html

    ReplyDelete








get this widget here