cursor

Friday, 27 September 2013

Pemenang GA by EE




Assalamualaikum, hai ?
Di kesempatan ini aisha nak umum pemenang giveaway untuk korang 
actually lama dah tertangguh sebab time nak umum aisha dah nak masuk semester baru , final year pulok tu. mestilah busy kann3.

so, tahniah buat pemenang and maybe that's the last GA dr EE, sebab kesibukan melanda diri selepas ini..
so, hari ni kita ada 10 orang yang bertuah
Bismillah..




(1)Pemenang: twinkleeestar.blogspot
(2)Pemenang: Afifahanuar.blogspot
 Topup RM 5 x 2 pemenang (celcom )
Tuntut dgn aisha je, comment di entry ni atau pm di facebook :)



(3)Pemenang: eymashushopee.blogspot
 Topup RM 5 x 1 pemenang (Maxis)
Tuntut : Nur Syarafana Amran



(4)Pemenang: akuainkausiapa.blogspot
(5)Pemenang: schomells.blogspot
  Shiseido mask x 2 pemenang
Tuntut : Jom Singgah Shoppe



(7)Pemenang: diariesgadhissepet.com
  Review Blog x 3 pemenang
Tuntut dgn aisha je, comment di entry ni :)


(9) Pemenang : annurgiveaway.blogspot
 Template special By Mojat Cerewet x1pemenang . SINI
Tuntut : Mojat Cerewet


(10)Pemenang: syafiqahmohdradzi.blogspot
 Boucer Tempahan Edit Blog From Mojat Cerewet x 2 pemenang* Exclusive*
Tuntut : Mojat Cerewet



ok, alhamdulillah selesai juga.. janji tak dichapati kan..haha. review blog claim lambat sikit tau, kalau aisha free inshaAllah adalah nanti aisha post..



salam sayang dari aisha.

2 comments:

  1. Alhamdulillah menang jugak :) Terima kasih penganjur ^^

    ReplyDelete








get this widget here