cursor

Wednesday, 4 September 2013

IDK. I dont know.

Assalamualaikum, ヅ
amacam dengan berita tergempar kelmarin harga petrol n diesel naik? nasib baiklah aisha tak terasa sangat dengan perubahan ni sebab aisha belum ada kereta sendiri, masih belajar mana cukup duit nak beli kereta lagi, tapi kalau keluar dating dengan heldy selalu acah aisha , "abg hantar syg diterminal la ah, nanti syg balik naik bas"

Ha! acah punya acah jgn d sebabkan harga ron95 naik, aisha terpaksa naik bas balik. tak nak tak nak, dia gurau je tu. 

Bila aisha dah datang KK, dia nombor satu nak ajak jumpa ea. 

 
ni kenapa tetiba gambar ada kat sini? gambar edit pula tu, haha.
bila cousin-cousin datang umah nak dok godek-godek laptop aisha , ada juga yang tertipu dengan gambar ni siap tanya "wah, ambik gambar katne ni?"
tak nampak ke aku edit tu? alahai

actually gambar ni heldy yang ambil, time ni dia baru balik dari kota kinabalu and direct pergi kampung 2 jam setengah perjalanan. Time tu tengah puasa tapi aisha paksa juga heldy minum sebab perjalanan dia melebihi 90 marhalah so bolehlah berbuka kan, nanti suh dia ganti je la.. kesian jalan jauh , panas pula tu.

so, entry ni takde motif pun, saja nak update. kih kih kih.

No comments:

Post a Comment








get this widget here