cursor

Saturday, 7 September 2013

peace.

Assalamualaikum


tersirap darah aisha bila Heldy cakap M mesej dia, tanya kenapa Heldy bagitau tentang M dengan aisha, mcm ni jangan salahkan Heldy kalau dia cakap apa pun tentang M sebab aisha yang mulakan cerita, sj nak tau taste Heldy macamana, ternyata Heldy salah pilih okeh thats why Ex tu maksudnya Example of what u shouldnt have again in the future !

Jangan salah faham, tujuan aisha tulis pasal M ni kira-kira dah tiga entry tentang M and this is the last one I guess, so she no need to worry lagi, sebab war-war yang aisha dengar, M dont like me to wrote about her, lebih tepat lagi tentang cerita masa lalu depa, do I care? berhenti tulis about depa ni pun sebab permintaan dari Heldy, remember that kenapa aisha taknak tulis apa-apa lagi tentang depa sebab aisha respect apa yang Heldy mau, Heldy cakap takmau lagi M ganggu dia, so aware la M ye?Jangan lagi chat/mesej/call and sewaktu dengannya dengan Heldy. Bukan aisha control Heldy, dia yang tak mau M ada kaitan dengan dia lagi, walau sebesar kuman, sorry to say.

u know what, aisha minta maaf sangat sebab rasa M jadi rasa tak selesa dengan semua ni, sebab aisha tahu tentang depa, aisha just tanya sebab aisha ada hak to do that, nak tau kisah lama Heldy. Perempuan mana tak suka bila lelaki cerita kisah lalu dia kan, alang alang perkasam dah lenguh lepak kat kfc dengan Heldy, ada baiknya juga Heldy cerita dengan aisha at least aisha tahu what type of girl he wants and don'ts. Tapi org ckp jangan ikut sangat what he wants kan, just be urself. That's what I does.

(yang ni hubby n wifey sebab tu boleh mesra alam ye) atuk akuh suh letak dalam blog.

 So, sempena hari last raya kan? minta maaf zahir sebab dah ,menguris hati hang ( kalau adalah?) ceq takkan say anything about you lagi, and janganlah lagi terasa tak selesa dengan aisha and Heldy, lupakan masa lalu korang berdua, Heldy pun dah lupakan semua tu, yang penting move on dengan new life yang korang dah pilih.
I know u read these.

yang baik semua dari Allah and yang buruk tu dari aisha.
so, thats all I think, and M tolong jangan kacau kitorang berdua juga okeh ! kitorang takkan kacau rumahtangga hang.. (memang tk pernah kacau pun -.-)

okeh bye! salam XoXO.

next entry : Pemenang giveaway Echa Ell.
Entry yang korang tunggu-tunggu sampai makan pun tak kenyang berak pun tak lega. wekk :P

2 comments:

  1. alam...ada masa nanti singgah pula la ke blog ayu yer..ayu ada buat segmen..

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/09/segmen-ayu-upsr-oh-upsr.html

    ReplyDelete
  2. www.sesefxworld.com - Global Forex Broker | Forex Broker Indo | Online Forex Trading| Forex Mini Indonesia

    ReplyDelete








get this widget here