cursor

Thursday, 25 July 2013

Masalah dengan sponsor selepas GA


Assalamualaikum semua? hai?
rezeki hari ini dapat dari blog ini :

cer teka?

ha ! inilah dia 


aisha join semalam, tup tup pagi ni buka blog dah menang ! rezeki datang ..
Alhamdulillah,
nak tengok aisha menang apa ?

inilah dia ,



Besar gedabaqq aisha bagi korang tengok, actually aisha ada dua lagi hadiah yang tak berapa nak sure sponsor ni macamana kata nak bagi tapi tak ada informasi apa pun
inilah dia hadiah yang aisha belum dapat and belum tuntut..
menang hadiah ni : apam polkadot and cheese tart.

Masalah : Hadiah susah nak hantar sebab aisha dok sabah, and solution hadiah cheese tart tak dapat nak pos sebab tak tahan lama, so aisha redha je la. Hihi.

menang hadiah ni : Topup rm 5

Masalah : Dah add friend beberapa hari yang lalu, nak message pun tak boleh sebab takde button message kat FB dia, so solution kena tunggu dia approve ( entah sampai bila )
so, ini bukan protest ye.

Ha, itulah dia contoh masalah yang di hadapi bila nak berunding dengan para sponsor.

Hopefully di permudahkan urusan and tak ada salah faham tentang hadiah ni, biarpun hadiah simple, kita kenalah bersikap jujur and ikhlas nak bagi hadiah tu,
bukan apa ada juga segelintir yang dah habis contest dah hilang ke mana an?
sekarang ni aisha tak pernah lagi kena macam tu and hopefully takde lah berlaku dimasa hadapan. hihiks.

Good luck semua,
*XoXo*


No comments:

Post a Comment








get this widget here