cursor

Wednesday, 24 July 2013

Fakta mengenai Hello kitty yang kita tak tahu



Assalamualaikum semua, hai?
siapa sini minat hello kitty? sama la kita ye.
hari ni aisha nak share sedikit fakta mengenai Hello Kitty,
korang semua cuma tau hello kitty tu cute an? sebenarnya hello kitty ni ada macam-macam colour tau and hello kitty ni ada anniversary setiap tahun. 
ha ! jom terjah gambar-gambar di bawah ye.






Okay, itu je entry kali ni, semoga bermanfaat untuk semua ye. 
Bagi yang ada anak tu, boleh la cerita kat anak , sikit pun jadi la and untuk peminat Hello kitty tegar macam aisha ni, korang haruslah tahu fakta mengenai benda yang korang minat, sekurang-kurangnya korang boleh jawab kalau kawan-kawan tanya tentang minat korang and kenapa korang minat benda tu. 

that's all. xoxo !

Laporan Asal : Visually

No comments:

Post a Comment








get this widget here