cursor

Thursday, 11 July 2013

Bertukarlah ke "produk Safi Rania Gold"

Assalamualaikum..
Ahlan wasalan ya Ramadhan..
Apa khabar semua ? macamana puasa korang? jangan cakap tak tahan dah, baru dua hari kot,..
tarawih pun jangan tinggal tau.

cerita pasal tarawih semalam, start dari subuh aisha dah start selsema, selsema teruk, tp alhamdulillah, semangat ramadhan yang pertama tak hilang juga. Awal je aisha bangun untuk sahur, sahur puasa pertama kat rumah kakak, kat kota kinabalu, maybe hujung minggu baru balik kampung puasa ngan mak ayah. 
hi hi hi.

Lepas tu semalam pergilah tarawih, mak aiii, hidung tersumbat, honestly speaking aisha memang tak khusyuk solat tarawih, hingus rasa nak jatuh je.
 ( wekk)

ok, sekarang bukan nak cerita pasal tarawih, tapi nak buat review tentang Safi Rania Gold.

ewahh, siap colour gold lagi tu..
bukan apa, aisha tak lama lagi nak naik umur 21 tahun. 
ewaah, she's going 21 lahh, so tak salah kan kalau sekarang aisha start guna produk anti penuaan. 
anti-aging lah katakan, kalau dah start pakai sekarang imagine kalau berdisiplin pakai sampai umur 30-40 tahun akan datang, muka still maintain kot. 
hi hi hi.

Lagipun, everyone afford beli produk Safi Rania Gold ni, 
Takde la mahal sangat, boleh google harga ye.

so, kita review satu persatu produk Safi Rania Gold.

ok yang pertama adalah pembersih wajah,
sekali untuk melembapkan wajah..
wah, rasa lembut je muka lepas basuh, cukup sekali basuhan je dah cukup untuk muka tanpa  mekap .


Yang ni pula adalah pembersih wajah juga, tapi packing dia lain sikit, sesuai untuk yang nak berjimat sebab kita boleh ambil sikit je kalau nak guna sikit, kalau guna yang pam tu kita tak boleh nak agak berapa banyak akan kuar,
 ye dok. Lagi satu, harga yang ni murah dari pembersih wajah yang kat atas ni.


Ha ! yang ni toner, wangi tau..(actually, semua produk safi rania gold sama wangi ) hi hi hi. 
Boleh pakai selepas basuh muka ye.. biar lagi bersih. kan?


Yang ni serum boleh pakai selepas toner juga..


Lastly, yang ni kalau nak tidur bolehlah pakai,
boleh lah tidur dengan selesa sebab bau safi rania gold memang sedap.
Bagi yang ada suami tu, mesti suami anda suka. hi hi hi.



ok selamat mencuba ye semua, 
Nanti kita semua jadi cantik, anggun, jelita macam Rozita Che Wan.
hehehe.

sesiapa yang baca post ni, anda sangat untung ye,
aisha rasa rajin nak follow blog korang,

 so anyone yang nak aisha follow leave comment ye, yang aisha dah follow pun boleh bagitau kekawan lain atau post link kekawan awak 
then aisha follow. Thankss :)

2 comments:

  1. 20-an da ley guna eh..xbrani lorr..

    ReplyDelete
    Replies
    1. rasanya dh boleh.. nnt google effect dia. huhuhu

      Delete








get this widget here