cursor

Tuesday, 23 July 2013

aisha suka pagepluggins.com

Assalamualaikum, hi ?
Tadi pergi blogwalking kat blog kengkawan, tetiba terbuka blog kawan time matrik dulu , nampak ada satu pluggin ni memang masyukk, rasa best tengok nampak bergaya gitu. Hamboii.

aisha dah buat tapi tak tahu nak tempek kat mana lagi sebab blog aisha ni dah full house, suma tempat dah aisha penuh kan, lagi satu aisha tak nak blog ni nampak complicated sangat dengan sidebar yg macam-macam tu, cukup dah ada lagu, banner, follower button.. kira dah lengkap dah blog aisha.

lagi pun, blog ni tempat aisha nak meluah je, nak mengata pun adalah sikit. ampunnnn. haha

www.pagepluggins.com ni sesuai juga bagi yang malas nak buat banner untuk giveaway ke, hanya perlu ikut arahan klik sana, klik sini..
tup tup dah siap, copy code , paste and publish.. senang keja :)
 
lepas fikir-fikir dah upload gambar dalam pluggin tu, so aisha decide nak masukkan dalam entry lah, nak bagi tengok how excited i am ye.

jom usha usha gambar aisha dah buat.. jom !!



 Ha, nampak macam banner nuffnang dahh.



ha ni pula, puzzle katanya, entah macamana nak main, korang try lahh. ihiks
so, itu je la yg aisha boleh share untuk kali ni, moga bermanfaat ye, 



salam :)





No comments:

Post a Comment








get this widget here