cursor

Friday, 14 June 2013

Tikar Evamatic Percuma Dari JOM SINGGAH SHOPPE sempena Hari BAPA

"Tikar Evamatic Percuma Dari JOM SINGGAH SHOPPE sempena Hari BAPA"  
Klik dekat Banner untuk join ye.

syarat-syarat pun simple and hadiah menarik.

Kata - kata untuk ayah :
Dad, actually aisha nak minta ampun minta maaf sebab semenjak aisha masuk unimas aisya jarang balik, sebab keadaan dan bajet yang tidak mengizinkan, aisha rindu kat ayah kat kampung tu, hujung bulan 6 nanti aisha sambung short sem pula, cuti raya ada dua hari je ayah.. aisha tak dapat balik. :(
Inilah kali pertama aisha tak balik raya,thanks ayah bagi semangat untuk aisha walaupun ayah nun jauh di sana.. sabah tu jauh ayah.. ingatlah anakmu selalu yang berada di bumi kenyalang ini. I miss u dad. I love u..
Salam perantauan.

4 comments:

  1. Replies
    1. tu la, sabar je.. setahun je lg study..

      Delete
  2. tq ye..
    selamat hari bapa untuk smua kaum adam

    ReplyDelete
    Replies
    1. ur welcome..
      selamat hari bapa for my dad . huhu

      Delete








get this widget here