cursor

Saturday, 22 June 2013

Sedih sangat.

Assalamualaikum semua , hai..
ya allah, sedihnya hati ini.. macam-macam benda buat echa sedih, sedih tak dapat ambil antarasesi, sedih sebab next sem duduk luar kampus and laslty sedih gaduh dengan boyfriend.. tolonglah.. :(
berbelah bagi hati ni.

Peristiwa lima tahun lalu, terlalu sayang dengan boyfriend lama menjadi penyebab sukar untuk lepas kan dia, susah untuk terima kenyataan dah break, and keep sayang dia walaupun dah ada yang baru. 

sebab perasaan terlalu sayang inilah yang buat echa senang untuk mengalirkan airmata , mungkin echa terlalu ego, terlalu memilih and mengongkong..entahlah.

Astagfirullah, time-time gaduh macam ni rasa macam tak mau bercinta dah, sebab feeling ni akan terbawa-bawa bila bergaduh lagi lain kali, sedih tau..

sekarang ni, hanya tuhan yang tahu perasaan echa, echa sayang kat dia, cuma echa tak dapat terima yang dia masih guna barang yang ex dia bagi.. memang tak boleh, hari tu dah pesan jangan guna lagi, yes i know that's not the a big problem , tapi benda-benda kecil macam tu la yang boleh buat someone buat a big decision..
and please don't let me decide what to do..
because I know the decision that I made always wrong..
only choosing you in my life is the right choice.





No comments:

Post a Comment








get this widget here