cursor

Sunday, 30 June 2013

pencarian sponsor for ECHA ELL 1st GIVEAWAY

Hai semua,
terlebih dahulu nak ucapkan berbanyak terima kasih kerana sanggup luangkan masa untuk singgah blog aisha ni.

so, aisha tak pernah lagi buat GA and gonna do it soon -and sekarang aisha nak cari sponsor tak kira nak sponsor top-up ke, baju ke, sticker ke, apa-apa je yang korang mampu and the most important rakan-rakan blogger kena IKHLAS k ?

Syarat-syarat jadi sponsor :
1 : IKHLAS
2 : MALAYSIAN ( BLOGGER )

Kelebihan jadi sponsor :
1 : up-kan follower.
2 : dapat pahala share rezeki dengan orang lain. Hi hi.

So, sesiapa yang willing to be my future Giveaway sponser boleh tinggalkan komen di entry ini sahaja ye, bukan di SHOUTBOX.
Jangan risau, aisha ni simple je orangnya.. boleh compromise :)

A big thanks to those yang nak jadi sponsor k? I appreciate it.


4 comments:

  1. eheh..rasa nyer sye minat tuk jadi sponsor bg topup..eheheh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok. rasanya nk buat GA time bulan puasa..

      Delete
  2. Boleh x PM kat fb sy https://www.facebook.com/tiey.smilez

    Nak try tunjuk hadiah & deal ngan u kat fb senang cket :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nanti nak buat time bulan posa boleh tk?

      Delete








get this widget here