cursor

Tuesday, 25 June 2013

Holiday with Fellina Beauty and Shiseido mask :)

Assalamualaikum semua !
Alhamdulillah dah sampai di bumi sabah, rindu dengan keadaan and suasana di sini, benda yang first ditanya bila dah sampai sini adalah
"Jerebu juga ke kat sini? "
concern dengan kesihatan sendiri kan, ha ha ha.

Okay, hari tu flight delay, astagfirullah , datang airport jam 9 malam, flight sepatutnya jam 10.55 pm delay sampai jam 11.20 pm.
so, sampai airport KK (untuk air asia panggil terminal dua) jam 1.00 am.

suasana jam 1.00 am memang sunyi sepi, ada pemandu teksi yang separuh bangun separuh tido dah, nasib baik ada abg boyfriend tolong temankan duduk kat airport sementara tunggu abang ipar datang ambil balik rumah, rumah kat apartment angkasa je, sapa tahu nanti raya jangan datang tau, 
raya nanti ada kat kampung. he he he.

Alhamdulillah, happy sangat dapat balik sabah.
 ok, sekarang nak review shiseido mask pula, orang lain semua busy nak guna mask maklumlah sekarangkan musim jerebu.hihi.
tapi review ni bukan mask yang untuk mulut tu, tapi shiseido mask untuk  seluruh muka. Bagi yang malas nak google kebaikan shiseido , ni ha sila baca :
Fungsi utama adalah untuk menghilangkan blackheads dan menyingkirkan sel kulit mati.. shiseido mask ni ada banyak jenis tau, tapi aisha guna yang black je, ni pun guna sikit-sikit sebab malas nak pakai, hi hi.


Ni dia shiseido mask colour black tu.. 
Dah koyak sikit tu, sebelum guna ambil gambar dulu untuk review.



nampak tak tepi tu , yang melekit tu? nampak macam gam je kan, ha tu la yang buat muka tegang, pakai depan kipas lagi best tau, sedap je pakai 1 minit dah kering, pakai time tido pon best. .
Tengah-tengah holiday ne, rasa rajin la pulaa nak jaga badan jaga muka, lagi-lagi nak raya.. Hihi.
sekarang ni tengah try consume Fellina beauty, mana tau boleh tambah tegangkan muka dah naik 21 umur ni.. kena jaga muka dari sekarang, ngee ~~
ok, nanti ada masa aisha sambung lagi ye.. 
salam sayang..

No comments:

Post a Comment








get this widget here