cursor

Sunday, 9 June 2013

Best of the best. Gwiyomi meletoppss !

Assalamualaikum. 

nak cerita tentang exam fever ni, asal je exam mesti kena panggil exam fever, kenapa ek, rasa nak tau juga? memang macam tu kan.. dari sekolah rendah sampai sekolah menegah, sampai masuk IPTA pun sama..

ermm, kalau nak tau, echa dah siap semua short notes untuk final exam, ni pun ada 2 hari je lagi before start.. nanti nak exam dh baca balik short notes, bijak2 tak ? 

keh keh keh.

Sementara time-time menghafal macam ne ada juga selit-selit tengok cerita korea, dah banyak episode, makin addicted pula nak tengok scene seterusnya.

oke ! habis part final exam fever, so nak cerita pula pasal bestfriend, lama tak update pasal BFF ni? asyik pasal BF or GA je kan? ... kan3?
so, apa yang echa nak cerita pasal BFF ne, truthly, echa memang tkda BFF pun, BFF echa adalah BF echa.. sebab echa tk percaya dengan orang lain , suma story mory letak je dalam blog, yang internet bergerak and makcik wifi suma kalau nak stalker, stalker je la kan. Kalau yang lain tak mau ambil kesah buat apa pula diorang nak tau kesah echa ni, so kalau letak kat blog rasanya lebih selesa, it's ur choice nak baca ke tak.
emo sikit yee. 

so, gambar kawan-kawan yang bakal merangkap gelaran BFF :

So, about soulmate plak? 
we're oke ! sama je macam ex dulu kan.. everytime dalam blog say we're okay.. lastly break off and ada BF baru. 

keh keh keh.

oke je ! sumpah oke !
Heldy sayang sangat kat aku, aku pun sayang sangat kat dia, ha ! macam tu lah hati aku berbunga-bunga sampai sekarang. Korang rasa tak apa yang aku rasa ? 

oke ! done pasal yang tu.. nak cerita pasal gwiyomi aku nee.
aku dengan BFF ( yang tak berapa nak BFF sangat ?  ngee )
Kitorang bosan-bosan dok kat bilik then teringin pula nak buat gwiyomi, time tu gwiyomi famous ngatt, siap buat ringtone dalam notification lagi yew. Addicted ngat.

Then, kawan sorang ne nak pula buat Gwiyomi hantu. Then, siap conteng-conteng muka segala, buat black eyes, letak garnier mask kat muka and lastly pakai telekung. 

semangat kot nak buat, tapi time rakam ada juga rasa takut, memang seram sebab lampu dalam bilik kitorang off kan, then rakam guna webcam je.
2-3 hari macam tu echa upload kat youtube.. sebulan pastu check lahh kan ? 
Makkkk kauuu, tengok berapa view dia. 20k kott... 

nak tengok juga eh ?  meh klik sini :


oke ! That is all about today. Good day bloggers and silent readers :)




2 comments:

  1. anda pemenang Mini GA by Nuranis Amar..

    http://dunianuranisamar.blogspot.com/2013/06/1-mini-giveaway-by-nuranis-amar.html

    sila bagi alamat anda sebelum pukul 12 malam nie

    ReplyDelete
  2. lah yeke.. thanks. .jap lg aisha bagi alamat k.

    ReplyDelete








get this widget here