cursor

Tuesday, 4 June 2013

"Apple in my Eyes" birthday ke-23.

:DAssalamualaikum my sayang mr,Hezrin Shah@Heldy. 
Selamat lahir ke dunia setelah 9 bulan dikandung ibu, happy birthday yang ke-23 Tahun. Semoga abg semakin matang, murah rezeki, diberkati Allah and yang paling penting sekali semoga hubungan kita berkekalan.
Kehadiran abg dalam hidup sayang sangat berharga, u're my precious thing, syg bahagia dengan abg. Abg pun bahagia dengan sayang kan. Hehe.
Syg sangat sygkan abg, masih teringat-ingat kali pertama kita jumpa di airport, abg dah buktikan dengan syg yg kita bukan cuma bercinta dalam handphone, fb atau apapun and that time syg nampak abg depan mata syg, syg jatuh cinta utk kali kedua.Hihi.. semuanya sebab kejujuran abg..kesanggupan abg.. Hanya Tuhan yang tau perasaan syg time tu.. syg sayangkan abg..
Abg tau, abg terlalu baik utk syg, and syg rasa syg deserve to get u sebab syg pun terlalu baik utk ex syg sampai syg tak sedar yg syg need to let go dia and move on..tapi tu semua dulu, now my life is with you.. my future is always with you.. I love you. Happy birthday my dear :)
so, mana2 follower baru dalam blog ne.. this is our journey.. sila belek2 ye..


















Thanks bace !:)

No comments:

Post a Comment








get this widget here