cursor

Monday, 10 June 2013

2nd Big Giveaway By Miss Iera

Cara-cara penyertaan *wajib
  • Buat 1 entry bertajuk '2nd Big Giveaway By Miss Iera'
  • Masukkan banner yang telah disediakan linkkan kesini
  • Komen sedikit tentang blog Iera
  • Diakhir entri tu mesti dakhiri dengan cogan kata blog korang
  • Hantar link entri korang dikotak komen *tempat lain xditerima





komen tentang blog iera?

Blog anda pinkish and I love it ! seriously tak tipu. blog sy pun pinkish, and almost everyone love pinkish kot. soft-soft gitu, jgn tukaq na.

kalau boleh, besarkan bahagian side bar, sebab kecik sangat and takde jarak, tapi kat side bar tu cik echa tengok amost suma lengkap. yes ! good job. Kalau cik echa memang malas nak letak suma. yg penting je, yela kan, blog cik echa tak famous amosss. ngee.

And lastly,lagu dalam  blog iera kena upgrade sikit lg, sbb time sy buka lagu tu jadi stuck. tak tau napa, or maybe line sy kot slow. hehe..apa pun, blog iera just fine. cantik .


Cogan Kata blog

Saya sayang blog and Hezrin saya. 




2 comments:

  1. Thanks dear. hehehe. Kalau GA yg banyak sponsor tu memang tk join lah sbb lengguh kot jari jemari klik2...kalau yg simple2 boleh lah.

    ReplyDelete








get this widget here