cursor

Monday, 27 May 2013

Hello Kitty addicted.

Hi, what's up? ada yang hello kitty addicts juga ke kat sini. ehehe.. sama je kita kn.. or ada tak hello kitty avers? so, please don't continue reading because u'll find this very boring. oh what kind of statement this is uh?. Hahaha. These entry is full of hello kitty picture which is my own collection and continue to collect as much as I can and as I afford to buy it. For the future planning.. I'm plan to buy more of these Hello Kitty things.. I'm also don't have a tough reason why did I really addicted to Hello Kitty. What say u?
So, ada tak sapa2 yang terbaca berita mengenai KETIADAAN ELEKTRIK DI UNIMAS? aha ! we creating an history for the first time half of Unimas takde elektrik akibat masalah cable and the problem mencapai 48 jam and we as student tak dpt buat kerja walaupun due date is next week. Everything need to submit NEXT WEEK. we highlight that one..
Ok, after having a terrible night in two days, keesokannya me and my roomates pergilah shopping2 konon..sengaja mengelak ketiadaan elektrik kat kolej tu.. nak buat apa kan kalau takda elektrik,kipas, laptop, periuk, heater.. suma perlu elektrik.so, takde benda boleh makan kat bilik we teruskan niat nak makan dekat luar.. after that baru pergi jalan.. so, disitulah ternampak benda2 ni suma.. satu sudut semua barang hello kitty.. rasa nak beli je semua.. nasib baik nafsu belum mengawal diri.. hahaha. mcm apa je aku excited. :P


     

so,I got new diary.. diary ni maybe full tentang aku and abg Heldy.. our story, our journey..nanti dah kahwin boleh baca balik kan3. setuju tak? eheeeks. mengada tul kan .. 

     



Hello kitty mug yang besties bagi time birthday, see? everyone dah tau yang aku minat Hello kitty.. and it's okay kot.. aku still 20 TAHUN OK? 
Benda ni dari besties juga.. bagus dapat tolong lena kan tidur aku. Tapi jarang juga guna sebab aku selalu tidur dengan bantal bucuk2 aku.. tak bucuk sangat pon.. tiap 2 minggu basuh. Rajin tak aku? muahahaha.


So, lastly...my fav one. my mr.Heldy.. gambar lama dia..masa dia muda sbb time jumpa haritu dia tak bawa gambar passport yang baru..kalau letak gambar berdua pula..ahhhh, taknaklah letak..mesti korang dah bosan..

So, lepas habis cerita hello kitty ni, we continue ttg cerita aku pula..hehehe, in two weeks time lagi birthday kesayangan aku, 4 jun nanti.. teringin sangat nak balik sebab minggu 1-6 jun tu memang cuti study week and ada 2 org yg paling bermakna dalam hidup aku birthday..

 tapi dh takdir tak dpt balik kot, so it's not my luck and continue ja apa yg aku dah mulakan kat sini..datang sini pun sebab mau study and keep continue study sampai berjaya saja lah..

and then, HADIAH BIRTHDAY dia? aku pun taktau apa nak bagi sebab this is first time aku celebrate bday abg heldy, so try la tanya kawan apa hadiah yang terbaik..

manalah tau kekawan aku ne expert bab-bab hadiah, hehehe. Pastu terfikir pula nak hadiah kan baju bola, then kawan tanya..
"dia minat team apa?...."

.....................bilik senyap seketika.........

OMG, aku tak tau team bola apa yang bf aku minat..hahahaha,
then semalam mesej lah dengan abg heldy.. then ada juga tanya tentang bola..

kata kat dia macam ni.."abg tak suka bola ka? kenapa tak pernah cerita pasal bola dengan sayang?.."
dia cakap kat aku..: abg suka bola..tapi tak suka cerita.." ..

so, cancel out lah nak hadiahkan baju bola dari list hadiah..and one thing yang aku tau my future husband favorite adalah tentang kereta..dia suka sangat kalau cerita pasal kereta..so, sebelum tidur semalam adalah terfikir pasal hadiah lagi..teringat pula pasal kereta tu..takkanlah aku nak bagi kereta mainan kat dia pula kan..kalau kereta betul2 tak mampu..ahahaha.
 so, apa cadangan korang ek? confuse..dh seminggu fikir benda ni.. kena cari something special untuk my birthday boy kan..cute je title tu. hehehe..
kalau ada cadangan sila komen k..
so, sorry kalau entry kali ni membosan kan ekk.hello kitty icons photo: hello kitty hellokitty.gif









2 comments:

  1. Assalamualaikum, saya follow sini :) wah, cantik2 semua hello kitty tu.. comei pn comei

    ReplyDelete
  2. Walaikumsalam.. nnt aisya follow awak semula k. TQ.

    ReplyDelete








get this widget here