cursor

Monday, 29 April 2013

Muka secerah Adira Tanpa Memakai Beautyskin Essence : Mainan Camera360.


Okay, firstly, nak bagitau ne.. aku dah tukar header, baru ada masa nak edit-edit ni sebab terlalu busy dengan kerja plus assignment segala, kekadang rasa penat juga, baru tahun 2 sampai tak ada masa nak tido, kekadang tido 4/5 jam sehari.. tapi aku bukan jenis mengeluh, kalau aku ada problem pun aku cuma luah dekat org tertentu atau pun aku doa dalam hati je.. and kalau dah tak dpt tahan aku pergi menangis time mandi.. haha. that's me. Actually gambar kat header aku guna gambar kat bawah ni ( scroll bawah untuk tengok kay !)
 So, procced dengan tajuk kita, Muka secerah Adira Tanpa Memakai Beautyskin Essence : Mainan Camera360.
Dah lama dengar tentang application ni, boleh download sekarang juga dekat google play kalau nak kay, sebelum ni ada juga download tp different version, hehe. Kalau bab-bab camera and editing ni aku memang LIKE.

So, jom tengok hasilnya ! :)



Tada ! my first picture yang telah di halus mulus kan menggunakan taktik camera 360.. guna handphone murah aku ( taulah tak se'standard' korang) hekhek.
so, amacam halus mulus tak.. rasa macam lembap je kulit.. dalam gambar je la.. so, jom tengok yang lain pula..

Siap dengan gambar boyfriend kita pun kena camera360 juga. hahaha. ni kes rindu sangat lah ne..
Melihat gambar di atas sebiji macam testimoni lah pula. Huhu.. Gambar ni sebelum pergi tengok kosert perdana Kolej Bunga Raya kat Unimas, ha! sebelum datang nampak lah ayu sikit.. lepas je konsert dah keluar dah semua, minyak muka dah boleh guna untuk masak roti canai. ada tak org nak makan. wakaakaka.


And lastly, snap with Ainan Tasneem, she's cute tau.. suara pun lembut je. Malam ni aku pakai simple je, jeans and T-shirt Ferrari, walaupun baju Ferrari aku dah lusuh ditelan zaman, tapi aku sayang tau baju tu, sedap je pakai, so time tengok konsert Ainan Tasneem aku taklah berpeluh sangat.. so, moral of the story.. bagi sesiapa yang ada Handphone canggih meletops tu (walaupun hakikatnya guna rebat.. hek eleeeeh :p) silalahhh mulakan misi mendownload camera 360, supaya muka halus mulus dalam gambar ye.. free of charge untuk semua.. hekhek.
So, that's all for today. Bubye uolss.

Like-me? Like-me-not? Drop comment :)

No comments:

Post a Comment








get this widget here