cursor

Sunday, 21 April 2013

Keep silent and continue reading.


Okay, bismillahirahmanirahim =) .. saya..


1 : seorang yang sangat suka pink, semua stuff kalau boleh nak pink.. kalau adik beradik atau kekawan aku ada stuff pink aku rasa nak amik je jadi hak milik aku.



2 : seorang yang minat Hello kitty, semua benda yang ada hello kitty, tak kira colour apa aku rasa nak beli walaupun aku tau aku tak mampu, aku beli and selepas tu aku akan makan maggie untuk hari-hari seterusnya.



3 : seorang yang suka technology, aku rasa nak semua alat-alat canggih jadi milik aku, sama kes dengan yang atas.. tak mampu + makan maggi untuk hari-hari yang bakal mendatang.. kalau pergi shopping mall aku  akan singgah kedai elektronik, tengok je walaupun tak tahu guna.



4 : suka kumpul lagu banyak-banyak and melalak sambil study kalau stress, kalau tak stress lg kuat aku melalak. Walaupun lappy aku dah penuh and selalu hang tahap gaban, aku tetap download lagu sebanyak mungkin. itu hobby aku =)



5 : Sangat setia and 2 kali bercinta, walaupun macam tu, aku sayang org yg pernah hadir dalam hidup aku and we break pun dengan cara yang bagus. Later, I want to thank him in proper way .



6 : suka tengok pompuan yang cantik, rasa nak cantik mcm diorang juga, walaupun cantik sebab pakai make-up. wakakaka.



7 : penyayang tapi tak suka kalau budak nakal, aku rasa nak jentik je..



8 : seorang yang tak suka bilik semak, kalau semak aku akan take my time untuk kemas,.. kalau barang aku laahh, kalau barang org lain yang berselerak.. pandai-pandai korang lah kemas :P



9 :  seorang yang suka beli barang yang tak diperlukan sangat dalam hidup, as long aku suka then aku beli.. kecuali dah takde duit.. hanya mampu menelan liur ja la.



10 : seorang yang suka buka facebook, dan jarang update status tapi suka update gambar. wakakaka. ini semua poyo, sj nak tunjuk muka.



11 : suka bermake-up pergi kelas and pergi tempat yang sepatutnya bermake up, so faham-faham je la kalau aku dah bermekap tu means aku nak jalan kay !



12 : tak suka life yang boring walaupun kekadang orang tengok aku boring sebab study seharian menghadap buku.. tp lepas aku struggle mcm tu aku ada masa jga untuk hang out dengan kawan untuk release tension.



13 : seorang yang suka bergambar and budget cute depan camera, and still menanti bila la DSLR akan jatuh ke riba. huhuhuhu . nak.nak..



14 : seorang yang pernah update status d FB mcm ni " touching" and "Astaghfirullah, sabar jak la" sebab aku bengang sangat dengan kwn aku .. pastu kami berbaik semula :')



15 : pernah balik lewat malam selewat jam 7 malam time aku sekolah menengah then aku menangis, sbb aku rasa aku dah tak normal. wakakaka. time aku sekolah menengah rutin harian aku cuma study and tak pernah balik lewat, kecuali keluar dengan family.. balik lewat malam akan d maafkan.



16 : pernah tipu kakak aku yang buku aku tertinggal kat cikgu sampai telinga aku kena tarik depan cousin sampai aku menangis.



17 : seorang yang sangat berdisiplin time d rumah, kalau tak dengar cakap akan d rotan oleh bapa, so u know what I've been through sejak aku kecil kan? :')



18 : seorang yang pernah berpendirian takmau couple sebelum habis smk tapi I'd break my own rule and fall in love lepas form 4 ( 1st love )



19 : seorang yang teringin sangat nak ambil Bahasa Mandarin sebelum masuk UNIMAS dah teringin, tapi tak tercapai hajat hati ne.. *atas sebab-sebab yang munasabah.



20 : Berharap akan dapat 4 flat in one fine day :'')



21 : Pernah suka dengan someone yang bernama MUHD AMIRUL HANIFF tapi malu nak cakap, sebab kenal dia dari fb sj and stalk dia sampai jumpa fb mak and adik beradik dia, knowing his story dari kecil sampai besar.. and sampai download semua gambar dia and letak dalam satu album yang betitle * InsyaAllah Amirul Haniff* ok ! aku memang minat dia dulu.. skg takdah. -.-



22 : Dulu suka meluah dalam diary, sekarang meluah dalam blog.



23 : Suka beli 2 barang, contoh baju, aku akan beli 2 yang sama fesyen tp berbeza colour ;')



and lastly



24 : seorang yang sangat sayang Mohd Hezrin Shah@ Heldy and everything that make my life happy and gorgeous ! :')





So, let's jenguk-jenguk gambar miss Gorgeous ni kay ! perasan je aku weh.. -.-




















So, I think that's all, so kalau ada yang rasa bosan dengan entry kali ni, maafkan sy ek . bubye semua !

2 comments:








get this widget here