cursor

Friday, 1 February 2013

T____________________________________T

               Assalamulaikum aisya in the house !
Hari yang indah kan ?

    Mungkin aku tersalah tengok hari tu ? hey , cgpa aku lepas 2.5 laaaa. lol. Tapi aku memang happy , korang tak tau perasaan aku ni ,:D . So, walaupun macam tu , aku tak mengharap sangat lah dapat credit hours lebih , manalah tau result tu berubah ,kan3 . Sebelum dapat result yang betul - betul dekat paper tu , aku kena redha jak la kalau ada sebarang perubahan  , sebab hari tu aku tengok CGPA tak lepas 2.5 .. 2.4 something , agak - agak macam tu la yang aku nampak . Hehe .

           

            So , maybe after these credit hours aku tak ada gangguan lagi , harap - harap macam tu la , untuk semester depan and onwards. Lagipun, kalau kira - kira aku ada 3 semester jak lagi to finish my study, lepas tu kerja , kahwin and dapat anak . Yeahhh ! ( Berangan je lebeyyy ) 


          Nak tengok transcript Cik Echa tak ? yeckkks, malu kiteww . Tapi , jangan bagitahu kat orang lain tau , aku ni tak lah pandai sangat , half-half orang cakap , atas sikit dari nyawa - nyawa ikan . Hukhuk . Harap next semester I can do the best than last semester . 
So, ini lah dieeeer , transcript kiteww !


       So, please jangan judge kita , sebenarnya cik echa happy pun bukan sebab result macam tu , cuma sebab cgpa tu lepas 2.5 , rasa macam senang lah nak settle dengan credit hours nanti , cik echa memang sedih sangat kalau kena extend .. HUHU. TAK NAK . TAK NAK .

     Apa nanti kata orang tentang cik echa kan kalau extend semester , kalau kawan - kawan it's okay , maybe diaorang pun faham kalau kena extend , ( JANGAN2 DORANG PUN EXTEND JUGA NANTI , WAIT AND SEE ) haha. Cuuuma , tu la , orang yang tak belajar macam kami ni tak tahu , tak tahu apa yang we all been through , our journey , bukan setakat belajar , banyak lagi faktor lain yang menyebabkan result macam ni .. susah nak explain , then kalau extend entah lah apa orang nak cakap tentang diri cik echa nanti . Tu yang cik echa nak elak sangat ... TAK NAK EXTEND SEMESTER WEHH ! SERIOUSLY !

      Kalau dulu time study matrik ke smk ke , boleh ja buat yang terbaik , masuk universiti ni , hmmp , kadang - kadang rasa hampa juga seketika ......

                                         

                                                  ************************************


      Okay , cerita pasal study ni memang takkan habis , sebab dalam masa 2 minggu lagi dah nak start study , cik echa dah beli ticket flight Air asia je , tak mampu nak naik MAS . Huhuhu , balik Kuching nanti 18hb Feb .. so, second semester tahun 2 ni mesti lagi stress , lepas tu sambung intersession ( In sya Allah) and cuti raya seminggu selepas tu sambung semester 1 tahun 3 (Final year beb !! ) ahhh .. cepatnya masa berlalu ...

    So, cerita punya cerita , lets cerita pasal semalam .. Haha, agak keterlaluan cik echa , okay untuk korang nak memahami situasi cik echa .. cerita dia macam ni , cik echa balik kampung , and kalau kat kampung, cik echa tak dapat connection daripada celcom , so , cik echa guna handphone cik echa untuk dapatkan line dari celcom , dengan cara memasukkan simcard postpaid dalam phone , phone bukannya dual sim, so, simcard cik echa yang satu lagi terpaksa lah off , .

       . so, semalam cik echa nak online, sebab nak habis kan edit blog yang belum siap lagi , lepas tu tetiba abg tersayang ni mesej la pula .. agak2 dalam sejam la juga kitorang mesej ( manja-manja ) Haha.. 


         lepas tu , tetiba rasa jari ni gatal pulak nak buka blog ... timbul lah suatu penipuan dr cik echa , kata bateri hp habis ,.. lepas tu dia pun kata okay, cik echa pa lagi .. masuk simcard broadband terus online, tup...tup .. dah jam 12a.m , kot dia dah tido ... tak jadilah nak mesej dia .. kesian dia kan? laaa, tak pe, tadi pagi dah mesej dia pun ,.. rindu kat dia .. Hehe.

So, korang fahamilah apa yang cik echa mencarut ni okay .. doakan kebahagian cik echa dalam percintaan , doakan juga cik echa berjaya dalam pelajaran. selamat beramal. mwax !



No comments:

Post a Comment








get this widget here