cursor

Saturday, 23 February 2013

Mohd.Hezrin Shah :")

Ek elehh , ada orang tu teringin a.k.a mengidamm nak letak tajuk post nama boyfie kan , dia tu saja nak orang tau yang dia ada boyfie , dia tak kekal lama kalau macam ni , asyik post tentang boyfie dia je . Hey please , aku tak invite pun reader macam ni okay . Main Jauh -jauh .

So , back to my title tentang mohd hezrin shah , who's him . maybe reader yg dah baca entry sebelum ni tau siapakah dia , jeng jeng jeng . He3.
Bukan nak puja or whatever , korang tak payah brainstorming sangat , aku tulis entry kali ni tentang dia and the way dia treat aku , supaya semua silent reader aku boleh judge and bersama-sama menilai dia , aku belum pernah jumpa dia and aku nak tahu lah adakah sama apa yang aku rasa tentang dia atau pun aku sorang jak yang sudah termakan janji manis lelaki . Haha . (Kuang ajaqq je ayat aku *.*)
dia macamana ? asyik membebel je dr td .

ermm , tak sabar dh ek ? kita slow2 . firstly dia ni suka jaga hati aku , tak tau lah kala ada udang di sebalik batu , tapi basically memang cara orang mengorat cmtu kan ? mana ada kita nak mengorat kita asyik buat dia marah , yg tu lain type laa, kalau jumpa selalu memang boleh buat mcm tu , mcm pepatah "gaduh-gaduh lama lama bercinta ".. ecehh , ( BM aku hancuss tahap dewa sebab 2 tahun x amik dak class BM , harap maklum )

In addition , dia selalu buat aku happy , aku boleh automatic lupa tentang ex aku kalau aku mesej dengan dia , dia pandai ambil hati aku , and the most important thing , dia tak pernah cakap "aku cintakan kau " haha .. itu versi sabah yeww , (agak pelik sikit bunyinya )..
dia cuma cakap dia suka kat aku , and then keep contact me sampai sekarang and yes , we couple .

yecksss , menyampah , baru je kenal dh couple , mcm dia tau dia tu jahat ke ,apa ke .

Hello , he's fine okay . he's cool , :)
dia baik and tak pernah sakitkan hati aku , dia mesej pun ikhlas , menarik hati ..
rupa tak hensem , mata dia sepet mcm chinese , tapi dia bukan chinese .
so ? cukup tak info tentang dia , mcm tak cukup kan ...
perwatakan dia , dia still study and now tengah praktikal , dia selalu nak ajak aku bercuti untuk release tension , ( tah betul tah tidak ) kan?? tapi dalam hati ni , I trust you , hmm, mcm tu laa jawapan kalau dah sayang ,.. ( tolong jangan buat muka menyampahh anda kat sini :3 )

so , tu je laa entry yang dpt aku share tentang life aku sekarang :)

so this is for  you , Mohd Hezrin Shah :
☻♥☻

/█\/█\
.||.||.
kekadang

✿~ BERKAWAN dengan orang lain..

✿~ BERCINTA dengan orang lain..

✿~ BERKAHWIN dengan orang lain..

✿~ Sering terjadi, sebab JODOH ITU RAHSIA ALLAH..

Jika TAKDIR ALLAH menentukan yang kita bukan
dengan dirinya, kita TIDAK AKAN bersama dengannya..
tetapi jika ALLAH telah menulis jodoh kita dengannya,
kita TETAP akan bersama dengannya walaupun
JAUH TERPISAH..♥♥

setia lah menunggu aku di sabah k :')


so , my latest picture walaupun sakit muka tetap maintain , B)


Nampak tak muka kembar kami kat situ , walaupun aku gelap di situ . Light effect tu .:P

 senyum poyo aku *.*


Nampak tak kegemukkan aku sekarang . :3

Mukaa ewwww aku yg xble bla ( aku pun pandai buat laah .haha)


bye . XoXo
like me on FB . yg benar  :')


Dengarlah kata hati. Kadangkala, manusia dikurniakan Tuhan deria keenam yang dapat mengetahui dan memahami perasaan pasangannya. Dengan deria batin ini juga kita dapat saling tahu perasaan masing-masing. Kita dan dia juga dapat membaca fikiran antara satu sama lain dan dapat menduga reaksi dan tindak balas pada situasi tertentu. Apabila kita yakin dengan pilihan hidup kita, tanyalah sekali lagi. Adakah dia ditakdirkan untuk kita? Dengarlah kata hati dan buatlah pilihan. Serahlah segalanya pada ketentuan yang maha berkuasa.

No comments:

Post a Comment








get this widget here