cursor

Saturday, 2 February 2013

Facebook Memory with him .



                  

                 


                   Assalamualaikum , this gonna be a very long entry , so , sabor je la ok. Hihihi .
Sebenarnya , cik echa terfikir nak buat entry tentang FB .. apakah? Facebook lah , semua yang mr.boyfie pernah post kat wall cik echa , and comment dia , like - like .. semua lah ,cuma chat sahaja yang tak akan di tunjuk . Haha . TERPULANGLAH NAK FIKIR APA. " 

           So, entry ni akan di penuhi oleh gambar - gambar sebab tu lah akan panjang, semua gambar cik echa print screen , masuk FB mr.boyfie and then p all activity , tu yang jumpa semuanya balik .. Nampak tak usaha cik echa ni? Haha .
  

ok , lets start .
So , susunan tak ikut kronologi laa ek , pening - pening dah arrange , semua ada 35 gambar . Banyak tew !








Time kitorang gaduh terukk. Dah panggil AKU dan KAU . Sedih bila baca balik post ni .


Pesanan dia , tak boleh marah - marah , dah banyak kali dia pesan kat cik echa . Hmmp. 
Tau lah korang cik echa macamana orang nya ..


Time ni , mr.boyfie ni ada kat Melaka , dia test JPJ kat sana , amik lesen kereta , time ni kita marah dengan dia , kita pun tak tau sebab apa, dah lupa .





 Berbunga - bunga hati kitew !

Bulan ramadhan. 



Post ni , selepas beberapa hari tak mesej dengan si dia , tetiba teringin post mcm ni , lepas tu dia terus msj kita , .." kenapa dalam FB tak panggil abg ?.."
Actually kita nak panggil abang juga , tak ready lagi . 


Time ni , boyfie kita memang lama tak beli kredit , seminggu kot . =.='


Tau tak kenapa boyfie tulis macam ni , time ni cik echa complaint dalam friendlist dia semua perempuan , jeles kot .. huh. 


Time ni memang sweet , cik echa suka sangat . tengok lah bila cik echa reply tu. pagi kot .. Haha . 


Time ni , lagu adinda kekanda tu memang famous , tengok boyfie post pun dah tau dah , minta kat lagu tu le tew , and satu lagi , cik echa memang suka marah  that's why lerr . haha.


Dia kata cik echa cute , heehee .. part isteri dia tu tak betul . Kita girl dia jeeew . :face31:


Sorry kalau tak nampak , boleh je click utk besauuuu kan , ye ?? 
ngeee , :face44:


I love you too , yang tak boleh tahan tu . Haha. nampak tak kat atas tu ? :face12:


Time ni , kitorang baru habis chat , cik echa terus mesej dia guna handphone sebab cik echa tak nak dia post muah.muah tu kat wall . macam tak senonoh pla cik echa rasa . yuckkss , bajet alim pun alim la .. yang penting cik echa tak nak dia post yang mcm tu , so apa yg dia reply ? nak tahu .. huh? hahahaha. tokseh la. :131:

Like je kan . kesiann ..


Haha , tengok cara cik echa reply .. gangster tak . hahahaha. lol.


Time ni , boyfie kita kerja .. tak ingat dah dia kerja katne , tapi time ni dia memang kerja , tengah rest kot, tapi kita tak reply , time ni kita tak online ....


sebenarnya , time ni  cik echa tak marah pun , saja je acha .. tengok cara abg Boyfie reply pun , dah macam rasa bersalah jew . hehehe. 


Ha , ni lagi yang tak sempat reply  ni .. kesian dia , cik echa macam tak peduli je kan , padahal cik echa tak perasan ada post ni . sowie-sowie boyfie .





Attention ,kalau abang Boyfie tulis cut tu , means cute . Haha. Dia malas nak tulis full la tew !



Tengok post dia ni ? Ya Allah , tak tau nak cakap apa .. macam tak boleh terima pun ada juga , terharu lagi laaa.. betapa sayang nya dia kat cik echa kan? 



Time ni kitorang gaduh , sebab boyfie tak mesej seharian , tau lah cik echa ni mcmana kan , selalu ja cemburu buta . Well , buat apa nak pretend, dah cik echa mcm tu , so , awak IKRAM , redha je laa.



Time ni , cik echa tengah join lakonan kat UNIMAS sempena FAU , utk aidilfitri , dalam lakonan tu ada seorang atuk , tu yang cik echa tulis macam tu .. tak sempat pun reply komen abang tersayang ni .. Hukhuk. 



                                                                                                      That's all for today , mwax !
 

1 comment:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete








get this widget here