cursor

Thursday, 14 February 2013

El & IKRAM .

                 


           


     
tutorial dah ! freebies belum ! hehe .. tu je la kerja hari ni , entah berapa entry dh di update oleh cik echa ari ni .. Korang slow and steady je la ok . :')
Sebenarnya , banyak benda mau cakap . tapi terasa sedih sangat dan rindu dengan someone tu , memang lah cik echa sendiri yg ckp mau break , tapi dalam hati rindu .. betul la kata org yg cinta pertama memang susah di lupakan .. ( memang cik echa tak mau lupakan)
Actually , kwn2 cik echa dalam FB dah berebut2 bagi/minta number hf cik echa sebaik shj dorang tau cik echa tengah Heartbreak sekarang . Adalah juga rasa bersalah kalau tetiba ja bagi number hf , mesej laki lain .. padahal hati dekat org lain . Dekat abg Ikram . 
Rasa macam mempermainkan orang lain lah pulaa , so cik echa dah decide tak mau buat mcm tu and keep   everything sorang2 sj laa. Kesian bila kita dah bagi number hf kat someone , tiba2 dia jadi mengharap pula akan ada relationship dengan kita , kesiaan pula kat dia .. so , tak payah lah ok ?? apa pun yg akan terjadi dengan cik echa , cik echa akan uodate di blog , kalau gambar selalu update di FB :')
Cerita pasal Broken Heart ni , cik Echa tak kisah lah whatever pun, jom kita sama2 try hidup single ?? actually tak lah single sangat, hekhek . Family dengan kawan2 kan ada .. kwn di FB lagi laaa.. beribuu ribuu .. banyak sangat tempat nak luah perasaan , so enjoy the life sj la kaan? in sha Allah dpt yg terbaik juga tu .. korang doakan cik echa tau ..cik echa nak yg Alim, tak pyh alim sngt takpe , asal cukup 5 waktu , Basic gaji 1500 , ada rupa sedap mata memandang ,.. pakai spec , tinggi , haha. GURAU JAK LA.. hmmp, kalau dpt yg macam tu best juga kan , tapi kalau nak dpt yg macam tu susah juga , sendiri tak perfect , cik echa pun apalah sangat ... setakat lesung pipi tu je laa buat pemanis senyuman .haha. *perasan *
Kadang2 ada juga rasa rindu kat si dia , tipulah kalau tak ada ..  barang2 yg dia bagi , teddy bear , baju and everything semua tinggal kat kampung , kalau tengok balik mesti sedih sangat .. cuma ada something laa yg cik echa tak kan tinggal .. perfume one drop dia .. benda tu memang dr first dia bagi cik echa tak kurangkan pun .. entah kenapa , rasa nak simpan sj .. utk wangikan beg , syg sangat kt perfume tu .. rasa dia ada dekat cik echa oweeez . so , maybe tu lah penyebabnya why cik echa rasa tak boleh jauh dengan dia .. aaah, rasa nak mati cerita pasal ni . Biar jak laa relay kitorang gantung sampai bila2. masa akan menentukannya . yg penting sekarang cik echa nak grade on time . kena study hard , kehidupan cik echa masih panjang dan jauh .. banyak lg yg cik echa perlu belajar untuk menjadi seorang yg berjaya , dalam hidup .. mahupun di akhirat . In Sha Allah .

Sekarang ni apa2 pun hal , kita kena kembali pada Agama , segala masalah cik echa , try untuk usaha, tawakal dan doa sj laa. harapan parents cik echa yang sangat penting .. korang ada kan kalau cik echa sedihh?? Tolonglah cik echa hadapi hdup ini tanpa si dia , cik echa tak mau lg bertepuk sebelah tangan and this is the last time maybe , Cik ECHA ELL DAH MOVE ON ! that is the point ! 
Yes, definitely , apa pun , cik echa tak single ,cik echa ada semua org , maybe cik echa ada dalam hati sesiapa kot ?? haha. cik echa ada relationship dengan semua orang , cik echa hv a life , cik echa move on , cik echa owsem ! haha. Sekadar untuk menghiburkan hati sendiri . 

For my dearest Ikram , I miss you so much , berubah lah jd yg terbaik ok. Kalau kita ada jodoh , in sha Allah.. kita tak perlu couple pun , lepas dah nikah kita boleh sambung couple kita yang selalu terpause2 ni kan .. kita refresh butang play kemudian , hehe. Sayang akan sentiasa menjadi syg abg , selamanya  .. tapi kalau di takdirkan hati ini untuk org lain , kita redha kan ok? mungkin kita bersama suatu hari nanti , bukan di dunia , mungkin di akhirat .
Syg tau dulu kita memang sweet , mcm cerita setia hujung nyawa tu , EL dengan IKRAM  , haha. tapi tengok lah , el tetap dengan zain , mana tau syg mungkin jumpa someone nama zain dlm hidup syg . Sayang mungkin syg dan cintakan abg , tp cinta tak semestinya memiliki, syg mungkin terpaksa relakan abg dengan siapapun pilihan abg , abg juga kena buat mcm tu , hormati syg , keputusan syg . Sayang akan syg abg sampai hujung nyawa syg . In Sha Allah .. 

Doakan yg terbaik buat Sayangggg . :'(


No comments:

Post a Comment








get this widget here