cursor

Wednesday, 13 February 2013

D'owner

 No harsh words please :')


                    So , apa entry hari ni ? why tulisan kecik nak mampos ? korang gunalah kanta pembesar ek . hekhekhek . Entry hari ni khas everything about me , korang mesti dah bosan asyik pasal owner jee .. laa , hari ni bukan pasal ex boy atau pun pasal our relay .. entry kali ni pasal cik echa sendiri .. how i react , what i love the most and all about me lah ... so , we move on okay !

This Is Me!

Full Name : Noraisah Binti Ulong
Nickname : Echa , eL , cha ! :')
Birthday :16 november 1992
Stay At : Kuching , Sarawak .
From : Pitas , Sabah .
Studying At : Universiti Malaysia Sarawak [In Bachelor of Finance (Hons)]
Religion : Islam. I'm proud to be muslim
Hobbies :Blogging , fb-ing , twit-ing , ..ing..ing.
Blogging : my fav number 1 ! :') Haha !

So , apa yang sy suka ? , sy suka belajar ,of course ! tengok lah sy dimana sekarang , aisehmen ! ada gaya budak universiti ka ? haha .. budak2 universiti lain mesti cakap "BUDAK UNIMAS JE PON ! " haha .

apa lagi ? sy ni sorang yg suka tengok  American top model , indahnya iman , spelling Bee , spell-it-right , and things yg related dengan english , korea too .. hekhek . kalau nak buat list esok pun tak habis :")

makanan? seorang yang tidak memilih , suka makan lada/chili on the spot tanpa di masak , suka makanan manis too .. kekadang lah .. kalau makanan yang di belanja lg suka ! haha . Do treat me well kalau mau sy suka kamu. ecece ! :')

Boyfriend ? actually kami nda break , kami gantung sekarang . so , single ? taken ? who cares , I'm owsem !! awesomeeeeeee ! geram ase.

Besties ?? sangat ramai , for the moment adalah 2 hingga 3 org yang boleh di selit kan dalam blog ni , tumpang glamourrrr la katakan . ( GLAMOUROUS LAH SANGAT ") haha. cthnya , mcm jenny merylynda , saffaryna , zaima , amira , yana , shida .. and banyak lagi .. yg sy list ni mmg yg sy selalu minta tolong and sy syg mereka .. banyak sngt membantu time sy di UNIMAS ..

Stuff ? sangat banyak , Hello kitty addictssss , pink lover , handphone ? selagi ada yg canggih selagi tu lah mengidam , hahaha . sekarang pun dah mengidam xperia Tablet and xperia Z .  owsem sangat benda alah tuu .. kalau dpt confirm senang hati yehhaa ! :')

and the most important , sy letak family sy di tempat yg paling atas dalam hati sy , kalau sy kahwin pun maybe sy serahkan sj dengan parent kalau dorang mau buat pilihan untuk sy . sy sayang semua ... :')





No comments:

Post a Comment








get this widget here