cursor

Tuesday, 19 February 2013

Photo Journey :")

   



Assalamulaikum youals ,arini teringin pula nak update blog cengitu cengini je perangai kan. haha. rasa nak update gambar2 dalam blog , sebab entry yang biasa2 je selalu , gambar owner sendiri kurang , so , kita akan tengok gambar time sekolah yg kurus , meletoop ( MELETOP LAH SANGAT ) sampai dah gemokk sekarang ni . Tak pe asal sehat katanyeee . Hihiks.
Muka time sekolahh :') Form 5 :')


Time sekolah , kitorang memang famous , org cakap kitorang kembar . hehe , sometimes tu mengaku je kembar ... :')

Ni time dah masuk Unimas .. :')


Shooting time 
: Tengahari yg panas terik .
: Taman Sahabat , Kuching , sarawak .


Ada gaya Model tak ? nama sj x sesuai jd model . huh ! sekarang dah gemuk sangat .

Suka pict ni , macam ada something funny ja dalam diary tue.



Bestfriend Forever , my Jenny merylynda yg cumill !

Chakkk ! 


Cantik gambar ni , sesuai utk cover photo kat FB , lol !

Tu diari cik echa , x sempat bawa buku lain utk shooting :')


so , those are the lastest picture !


Pink tetap BERSAMAMU (mcm bunyi digi )

hehe , nampak tak gemuk gileeer, kalau bab makan jangan cakap laa, Haha. LOL !
 thanks for reading :')


No comments:

Post a Comment








get this widget here