cursor

Thursday, 21 February 2013

20.02.2013 : New sem , New boyfie ??


Ada ja kan orang mengegadaa nak BOYFIE baru. New semester new boyfriend lah konon. hewhew , mungkin ada yang patah hati dengan post ni ( ada kew?) kenapalah dia pilih org lain . kenapa dia break dengan boyfie a.k.a ex dia (padahal dulu kata setia hujung nyawa dengan abg ikram dia ) . kenapa dengan dia niiii ??? so , STOP IT !

Bukan apa , life must go on , kan3 ? sapa juga cakap macam tu (kalau bukan shila Amzah ) ecehh , sampai nama shila Amzah aku sebut . *.*

Actually , this guy memang dahh lama sangat friends dengan sy kat FaceBook ,. (Y)

Sejak 2010/2011 .. not sure juga laa , dia memang dah selalu usha aku kat Fb (ada juga org nak usha aku kan) kihkihkih.

Nama Full dia Hezrin Shah , lahir 04/06/1990.
Mungkin ada yang kenal dia , or maybe yang nak tahu . *nak tahu lah sangat , dia ni seorang yang baik , I know lahh kan, because I trust him , bayangkan sampai nak belikan aku ticket balik sabah . ( Aku ja yang tolak offer dia ) Bukan apa , kitorang kan baru ja eheem2x. Xkan lah aku terus2 agree benda2 mcm tu .. tak nak lah nanti ada mulut - mulut jahat cakap aku ni pisau cuku atau mata Gergaji. ASYIK NAK MENCUKUR JE KEJE NYERR. Tak nakkk .

so , setelah berkenalan and merasakan diri dahh cukup percaya dengan dia , so this is what happen , percaya tak ? akudah terima dia jadi Boyfriend aku lahh wehh. :') 
ermm , maybe kali ni aku dah ready untuk hidup kembali ( macam mayat je dulu kan) hahah. bukan mcm tu sebenarnya , macam aku dah ada semangat baru , ada someone yang menceria kan hidup aku , memang lah , aku banyak chat dengan kawan2 dalam FB dapat kenal dia ni pun dari FB , tapi the way he talk , the way he message/ chat with me , memang different , kawan2 lelaki yang chat dengan aku dalam FB pun different , so dari situ lah terdetik hati aku untuk terima dia as teman hidup aku sekarang , not only as a boyfriend , malah dia juga as friend .. bestfriend . Selepas ni boleh lah aku meluah masalah aku kat dia , harap dia faham all my problem and situation , dia pun dah janji terima aku seadanya and dia akan try untuk hormati segala keputusan aku . Aku suka part yg tu . :')



So , kami sekarang ?? we just start couple , so berkenalan in progress lah jawabnya , :')



BOLEH PERCAYA KA DIA  NI ?


Bagi sy , I trust him 100% , ikut kata hati lah kan , bukan sy nak boyfriend sebenarnya , coz hampir 2 weeks juga lost contact dengan ex , so what I waiting for ? buat apa lg nak tunggu org yg x perlu kan kita kan ( semangat ja bunyi ). sudah move on , so alang2 ... (isi tempat kosong) hehe.


so , cuti semester ni kira - kira bercadang balik sabah and jumpa new boyfie . hewhewhew. 



so , sy adalah juga selitkan gambar baru untuk santapan silent reader sy k . gambar dekat fb je pon .Haha.




Nampak tak aku yang cute berbaju Hitam tu . Gemuk pun comel tau . Ko adee ? (Bajet cute jap )


Mata nampak kuning ( macam perokok tegar pun adeww kan?)
mata budak rajin study ni , siang malam x tidow sebab study . (ko fikir ko je rajin ea ??) haha.


Jerawat jangan cakap lah , dia memang dah jadi besties aku time exam statistic , stress je picit jerawat . ( Haha , ko jangan nak berlagak pembersih , jerawat ko pun banyak )


Nampak tak ketembaman tahap dewa kat situ . Agak - agak ada tak orang rasa geram nak picit pipi aku (*.*)




Senyuman yang tak boleh bla . Nampak sangat nak tutup gigi jongang kau Jahh ! hahaha.



                                                Thanks for reading :')

P/s : kalau ada yang berangan nak mengumpat aku , sila main jauh - jauh ek . PEACE !

3 comments:

  1. hye, anda ditag dlm segmen:
    http://timmbill91.blogspot.com/2013/02/segmen-lagu-favourite-saya.html
    meh le join, bley tmbh knalan blogger..

    ReplyDelete
  2. okayy :)
    nanti sy dtg visit :)

    ReplyDelete








get this widget here