cursor

Wednesday, 30 January 2013

Excited nyeeer . ('',)

Assalamualaikum , 
aisya is hereeeee ! haha. Tak lama lagi 13.02.2013 .
 Bukan apa , date tu memang sentiasa kena alert sebab nak register course kan , mesti fighting dengan yang lain untuk dapatkan line , means dapat masuk laman web unimas tu . Huh ! everthing kena buat sendiri . Macam tu la student.
Sebenarnya bukan nak cerita date tu , date ni yang sebenarnya 12.02.2013. Jeng ! Jeng ! Jeng ! time ni cik Echa akan ke KK alone, sebab esoknya akan start register course untuk semester 4 kat Unimas ! wow ! cepatnya masa berlalu .. hehe.
So, cerita punya cerita, mesej sampai habis kredit dengan Mr.Chef a.k.a abg boyfie Cik Echa tu, dia decide mau hantar Cik Echa pergi KK. *Dalam hati dah happy ni, ada orang nak teman kan.. orang tersayang pula tu, tak sabar rasanya. Haha ! so, macam tu la keputusannya, In sha Allah kalau tak ada aral melintang, tercapailah hajat nak jumpa Mr.Chef cik Echa tu .. setelah sekian lama memendam rasa rindu dari kali terakhir kitorang date.( Date lah sangat ) iaitu 11/11/11 . Nice date kan ? so , next meet nanti gonna be 12/02/13. Heee, bukan dirancang.. tp kebetulan. :)
okay, we move on , the second thing yang Cik Echa nak share .. sebenarnya , ini salah satu rahsia Cik Echa yang you all need to know , my best buddy lah katakan. eccceeewah ! 


* * * * * * * * * * * * * * * * *

Actually, Cik Echa dah tunang !! caya tak ??????????????
Haha , hidup - hidup korang kena tipu kalau percaya . hehehe .
Tak ada yang special sebenarnya . Kalau korang ada follow FB cik Echa kan , korang mesti tau Cik Echa memang ada problem sikit dengan Mr.Chef cik Echa .. and sometimes bergaduh juga la . *Kita garang tau ! Hati2x yew !
Sebenarnya , kita ni ada PA,merangkap penasihat saja lah, dia banyak bagi nasihat how to do itu and iini , macamana mau handle perasaan kalau dah marah and bergaduh dgn boyfie . Yes, I definitely care dengan boyfie I , but too many times he broke my heart. Sometimes I wonder, why me ?? maybe I'm the one yang selalu marah - marah tak tentu arah . Actually sikap cemburu cik Echa ni memang tinggi berpotensi untuk influece pergaduhan di antara kami . huh , sedih bila fikir balik , sebab perangai sendiri buat kitorang bergaduh , I can't handle my feeling , seriously, ahhh !
so , kitorang still macam biasa nothing much , nothing less . That's why lah Cik Echa excited semacam nak jumpa boyfie ni , kira-kira setahun juga lah tak jumpa , and sepanjang tempoh tu , macam - macam happen .
* * * * * * * * * * * * * *

And , now Alhamdulillah , we settle , bukan broke up , jangan salah sangka.. Hehe. KITORANG OK . Actually , what I want to tell you is , my PA tu kan , dia menasihati Cik Echa supaya move on , jangan lagi tunggu lelaki yang suka sakitkan hati kita , sampai bila katanya .
Hmmmp , macam betul saja kan ?? tapi cik echa bukan orang macam tu , for you all known , cik echa memang suka move on atas sebab lain , tentang study atau so whatever , bukan cinta . Kalau cik echa dah sayang someone tu as a friend memang cik echa sayang betul - betul , inikan pula sebagai seorang kekasih , a part of my life ,tidak semudah itu untuk cik echa move on , bagi cik echa ,even thousand time pun dia minta maaf , cik echa still maafkan , if u all tanya kenapa , maybe cik echa tak perlu jawab .
cik echa sendiri tak ada reason , why am I still hang on him , sometimes ada juga rasa our relay GANTUNG , sometimes pula rasa dia rasa sweet and romantic sangat .. and semua tu buat I rasa I gilaa. Haha. :3 entah lah .
Cinta " memang sometimes buat kita gila kan ? kita sentiasa teringat dengan orang tu , kekadang kita tersenyum sendiri apabila kita teringat first date ataupun benda yang buat kita tersenyum apabila kita bersama dia , kita rasa rindu sangat dengan the way he make you feels like, or maybe ..just maybe.. a touch bagi yang non-muslim . who knows . :)

Macam tu lah cinta , and thats it macam berkhayal saja . We have been through thick and thin for almost 5 and half year coupling. Memang cemburu juga tengok orang kahwin ni, sweet  ... sweet couple , sweet lagi dah kahwin kan ? .

 

  Sweet , main suap - suap pula kan , amirul dengan Irine ne .. :)

 

Love is in the air :) 
Wah , sweet kan , nnt boleh pegang tangan husband, bangun pagi ada husband kat sebelah , haha , angan - angan budak sekolah je niii . 
so , sampai sini saja my story , maybe akan update tak lama lagi . Wait and see .. xoxo ! :)

No comments:

Post a Comment








get this widget here