cursor

Monday, 7 January 2013

AJL27 vs FINAL.EXAM. ツ


Assalamualaikum semua,
Sentuhan Magis drpd Saiful Baharim,yang sentiasa menjadi idaman.. designer yang Cik Echa memang suka...
In'sha'Allah designer baju kahwin Cik Echa nanti..haha.. 
Baju ni di design khas buat Misha Omar a.k.a Samihah Omar, info ni dapat dari twitter, Cik Echa dah follow kak samihah omar selepas dia perform kat Unimas aritu.. so, antara gambar-gambar kak Misha ni yang menjadi Idaman Cik Echa.. :)

| Dari instagram Kak Misha Omar |
| https://www.facebook.com/pages/Misha-Omar-Lover/115203291873500?fref=ts |
|facebook kak Misha |

so, pemenang AJL 27... 
Vokal terbaik : Ku akui - Hafiz.
Persembahan Terbaik : Teman Pengganti - Black and Malique.
Tempat Ke 3 : Ku Akui - Hafiz. ( composer : Ajai )
Naib Juara : Azlan and The Typewriter ( Composer : Audi Mok (mcm salah eja) )..haha..

so.... Juara.

Juara : Yunalis - Terukir Di Bintang ( penulis : yuna ) #Aizat sebagai pengganti Yuna .
Haha.. macam yang Faizal Ismail ckp.. Yuna di Los Angeles tengah happy.. rasa macam tak adil bahh.. stacy & adira Cik Echa tidak menang-menang.. sedih nya... :(


 ... Apapun misai tu tetap comel.. penangan misai kot menang..haha. tak pe, dalam competition menang kalah mmg dah wajib, lumrah.. terima je la ye Jimmy Palikat. :'( sangat bangga dia membawa imej dan budaya borneo ke AJL. smart :)

 (KlIK UNTUK BESARKAN)

Nampak tak yang warna merah. Tu komen Cik Echa cute. :0
haha.. tak yah buat muka menyampah ler my silent reader ok,.. abg aaron cik Echa memang yang paling tinggi kat situ.. haha, cukup, nanti Puan Diyana Halik marah pula. Baru nak Follow twitter dia :)
okay, that's all for today, selepas ni study pula.. Final exam menyusul 9hb, lagipun dah dapat tips daripada kekawan, so selepas AJL boleh lah focus study. Cik Echa nak focus study. Betul ne..
Buat yang kecewa and frust mcm cik Echa juga.. harap-harap kita semua bersabar 

kita smile je.. 

More picture on BEAUTIFULNARA ok 


No comments:

Post a Comment








get this widget here