cursor

Monday, 24 December 2012

➊➒➒➋ + ➊➒➑➒ = LOVE

You, YOU, U, YoU, yoU, you, yOu, YOu, yOU, y-o-u, Y❤U, Y😘U, Y~O~U, y/o/u, You! 
Alhamdulillah :D
5 years already. 
Time ni  abg Ikram cuti. Time dia kerja dia memang busy. Time ni aku pun cuti juga. So, we've decided that kitorang nak bagi masa and peluang untuk masing-masing rehat. Bukan gaduh, kan time kerja abg Ikram tak dapat balik kampung, tak dapat kasih sayang dari family.. so, this is the time. Beri dia peluang dengan family pula... and aku ? study week kannnn.. mestilah study. Focus !

Ada juga mesej , tapi jarang- jarang...
ermm, ➊➒➒➋ + ➊➒➑➒ = LOVE??? what's that???
1992 : aisyah. 1989 : abg Ikram. hehe... kira lah umur dia sekarang dah berapa :D
tak lah jauh sangat dari aku, sepadan2 gitu... tau tak, januari kan kitorang cuti, dia tiba - tiba ajak bertunang. argh ! takut, nanti tiba - tiba ada orang datang bawa hantaran meminang, gila nya... haha.

Ermm, mesti ramai tertanya - tanya. aih?, bukan lagu jiwang dah?
Hukhuk. Rasanya lebih tenang dengar zikir - zikir macam ni.... rasa sedap ja hati. Lagipula boleh dapat pahala dengar zikrullah ni kan. XD


Sebenarnya, kita takut sangat nak jawab exam, walaupun carry mark okay. adalah certain paper yang carry mark tak okay sebab lecturer tak bagi pun markah.. rasa berdebar - debar pula nak exam. Bukan berdebar - debar nak balik. Pelik anak ajaib tul. so, how is it going?? study week aku macam biasa, routine yang sama everyday... :D nasib baik aku ada roomate yang memahami aku lebih baik daripada yang dulu. :D rasa beruntung sangat walaupun kekadang rasa tak boleh focus tapi aku tak stress, that's the important thing. So sampai sini ja laaaa..
anything akan di update kat twitter. Love u'olls.
My silent reader :')

No comments:

Post a Comment








get this widget here