cursor

Wednesday, 12 December 2012

121212-people like this.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Take an overview for what I'm gonna talk. 12.12.12 :) I'm so excited !
Me and abg Muaz :)
Laa.. pengacara RTM tu la..
Ni gambar dia baru habis semayang kat Surau dalam DeTar Putra Unimas.
Sebelum dia live kat TV dia semayang dulu.. :) 
sweetlah, dahlah muka hensem, alim pula tu.. jeles,nak lelaki mcm ni juga..
Gambar ni aku amik sendiri, tiba2 dia dekatkan muka dgn aku time amik gamba ni,
excitednyaaaaa.. ! bukan sebab tak pernah amik gambar dengan artis.. sebab aku memang sangat minat dengan Muaz.. :) 
Haha.. excited, gamba ni jadi profile..hp, fb.. semua aku letak. sj nak bagi org jeles. kihkihkih..
Sweet tak kitorang..? hehe.. minat je la.. tak lebih dari itu.. XD

 Tomok and asnida :) #Muara Hati
 Muaz :)
Wahai 121212.. the second best date after 111111.. the last day i meet my boyfie..
and now 121212..tak lama lagi 2013.. happy new year !
semenjak duamenjak, busy je dengan program tu,ini..
and malam ni..wow,saya jumpa tomok,azharina,alya,and etc..
happynya artis depan mata.. tomok pula tu. terkenal dengan Istanbul aku datang.'
hehehe.. jangan nak naik jeles oke. I love tomok.
kalau tengok live memang hensem gila... and sngt rajin.. coz td saya nampak dia practice sorang..
and that's the feel when jumpa artis..
so, proceed to couple story.. about my love..
kitorang ok.ok je at this time..
today my boyfie last day keja.. yeah, bolehlah dia give full attention to me.
at least ada juga org yg boleh aku mesej all the time..
rasa happy sngt malam ne...
so, tomorrow maybe dpt jumpa artis lg, sebab tomorrow kitorang flashmob depan TYT Taib Mahmud atau lebih di kenali sebagai TM.. hehe. Alam pun ada juga, dia yg ajar kitorang flashmob...
takkan tak kenal Alam kot, yg So you think you can dance tu..
dia season one..lagi satu, dia buat special breakdance utk kitorang td..hehe..
Tomorrow nak make up banyak sikit sebab esok sambut TYT..ngee.
so.. esok seharian mesej dgn boyfie, sebab dia dah cuti.. and malam enjoy time, Flashmob and konsert Okestra.. 14 nnt Konsert Lagenda pula menyusul.. yeay! ada ticket free daripada Unimas. And 16/12/12 kitorang BBQ Zero to Hero.. can't wait.. ..! 
XoXo. Publish !

No comments:

Post a Comment








get this widget here