cursor

Wednesday, 21 November 2012

Sayanglah Nyawa Abang :)

      
                   
                   
           Kita confuse sangat dengan mesej dari boyfie kita.. tadi pagi memang plan nak bangun awal, sebab nak attend satu program ni la.. then kita set alarm jam 6.00 am. ..time subuh tu,kita terbangun jam 5.50 am tau.. the first thing yang kita tengok is a Handphone, *biasalah tu,semua pun macam tu kan,,... 
           
             Then, tiba2 ada 3 mesej masuk..*tweet..tweeett.. Ha! mcm tu la bunyi dia.. walaupun tak sama sangat.huhu...
Kita terkejut tau, boyfie kita mesej macam ni,

Satu Hari Sayang Akan Bertanya, Mana Lebih Penting? 
Sayang atau nyawa Saya?
Saya akan Jawab Nyawa Saya Lebih Penting Dan Sayang Akan Terus Pergi
Tanpa Mengetahui Yang Sayang laH Nyawa Saya.



Confuse sangat..argg.
Risau lah, nak tanya what happen pun tak berani ni.. Kita menagis
boyfie mesej mcm tu, da la dia send mesej jam 5.40 am. kita pun belum bangun lagi. Huu..
                                        Girls Comments Pictures



              Apa-apa pun, kita mmg sangat syg kat boyfie kita.. Tolong la jangan ada something bad happen kat boyfie kita. Kita sayang dia sangat2xxxxxxxxxx.
IMY :"(

No comments:

Post a Comment








get this widget here