cursor

Friday, 12 October 2012

Whatever 12/10/12




                                                               

12/10/12 : nice date youuu.. haha. tetiba feeling pula..
                            


                 Rasa nak update blog today. Emm.. 1st sekali tentang hari berapa tah.. da lupa, kita mesej dgn boyfie kita.. tiiba2 kita marah dgn dia.. tak sengaja la.. 'ter'marah pula dgn boyfie kita... huhu.. sorry ye boyfie...



               Kita bukan apa... kita hairan la.. tengah2 mesej tu.. tiba2 pula boyfie kita taip "awak" hantar mesej kat kita macam tu.. kita memang pantang orang salah2 send mesej ni.. kita pun naik angin la.. tak tanya pun tengah mesej sapa.. terus la.. say stupid things... and sekarang .

                .rindu pulaaa.. da 2 hari tak mesej... ermm,jual mahal sangat kan3... tapi time tak mesej ni rasa sedih la pula... not completing my day'...a'ah,macam tu la feeling kita.. sebab tu nak update blog. dapat release sikit..


                   kita ni tak pandai nak meluah kita.. sebab kita tak suka orang akan judge kita kalau kita 'over' cakap... and bukan sebab kita tak trust sapa2... kita memang macam ni.. tapi, for this time.. kita tak lah stress.. saja2 ja update. esok2 kitorang baik lah.. macam selalu.. gaduh kejap, baik kejap... haha. Kita bukan lah orang yang tak ada pendirian.. kita cuma terlalu manja... tapi taklah mengada2 ok...




Dear,


Love Comments Pictures








....


2 comments:

  1. alalaaaa mnjaanyaaa dy ma boyyfieee dyeeee... ^^

    ReplyDelete
  2. Kalau manja, manja sangat kalau marah , garang sangat .haha

    ReplyDelete








get this widget here