cursor

Friday, 7 September 2012

We break, we make up (^__^)




 Salam semua..
Lama tak update blog.. rindu rasanya ..
Sambung cerita.. kita da make up with mr.boifreing kita, dia yg pujuk smapai kita balik dengan kita, walaupun time tu ada org yg daa usha2 kita time kita keja kat labuan..

            En.boifreing kita sweet, pandai ja ambil hati kita.. tapi x sure la sampai bila en.boifreng dpt bertahan..coz kita ni memang pemarah.. hehe.. tapi kitorang tak ada pun jumpa time cuti semester ni.. coz, dua2 pun busy.. tapi yg penting kitorang tetap bertakhta di hati masing2.. tak jumpa pun tak  apa.. tak berdosa. hehe.. :]
adalah sehari tu, kita nak sangat jumpa mr.boifreng kita.. coz nak bagi kuih raya yg kita buat khhas utk dia.. tapi .. maybe tak ada rezki nak jumpa c dia.. so, x dapat lah jumpa..coz dia pun busy.. 



          kita memang lah marah time tu, 2 hari mgajuk dgn dia.. nasib baik dia pandai pujuk kita.. kita ni manja juga.. kita memang syg mr.boifreng kita.. sangat..sangat..


       


        so, sampai sini saja lah miss girlfreng punya story k.. INSYAALLAH hubungan ms.girlfreng dgn mr.boyfreng akan berkekalan..

 mwax !

No comments:

Post a Comment








get this widget here