cursor

Monday, 10 September 2012

____IMiSSuMr.BoifreNG___

         Salam ! .... Rindu sangat kat boifreng kitaa.. nak call,dia busy.. nak msj,dia busy juga...
 kalau dapat contact pun malam ja, selepas dia habis keja, ..


        kita tauu,tauuuu sangat dia busy, tapi kekadang kita nakk jugak marah2 dia coz tak mesej kita.. rasanya dia stress jugak kot ( jahat nya kita *haha).. tapi kan, boifreng kita baikk.. kalau kita marah, dia pujuk sammmmpaaiii la kita tak marah lagi..

        sebenarnya kita tak lah marah betul2.. kita manja2 ja.. and boifreng kita tauuu da perangai kita camtuu.. tu yang buat kita sayang boifreng kita.. :) boifreng kita kann, dia jarang msj romantik2 dgn kita.. kalau msj tuu, semuanya nasihat2..asa macam bapa kita pula..


      tapi, kalau da jumpa tu..da depaaann mata, betul2 depan mata.. memang romantik la tu.. romantik bukan yg mcm korang fikir tu laa.. eisssyyy.. fikir yg bukan2 pula.. (*hehe..rahsia).. kitaa kn.. rindduuu sangattt.. nak dengar boifreng kita nyanyi lagu "selagi ada rindu..."

No comments:

Post a Comment








get this widget here