cursor

Saturday, 29 September 2012

Aku merinduimu..

Girls Comments Pictures
        Assalamualaikum semua...Rindu sangat dengan Mr.Boifreng kita... walaupun sekarang ni kita bersama2 dengan family yg kita sayang sangat2... dah lama kot kita gaduh dgn boyfie.. 

       dlm 2 minggu daa.. tak mesej, tak call... tak manja2.. rindu siott.. .. dlm hati kita simpan jee.. tak luah pun apa yg terpendam, sebenarnya kita pun ego juga.. kita tak mesej, tak call...and semua tak dengan boifie kita... sebenarnya kita nak dia tahu, kita sayang sangat dekat dia sebab tu kita selalu ja marah dengan dia, selalu cemburu, selalu cakap yang bukan2... 


       and yang paling teruk kita selalu ja tuduh dia yg bukan2... kita tak mau lagi break dgn dia.. kita sayang dia sangat2.... Time2 macam ni kita nak dia ada di sisi kita... nak mesej dgn dia.. nak dengar suara dia.... memang lah kita mengaku,..kita memang jarang nak faham dgn dia.. kita cuma mampu sayang dia dlm hati... kita rinduuuu..... HUHUHU....



 Dear Ikram : I miss You so much..
 For you..
 Ku nyanyikan rindu di sini
di antara kemeriahan dan bintang aku memiliki sunyi
di mana telah aku tanam hektaran rindu buatmu
 ketika malam berjatuhan Hingga terdampar di pagi...
 Dan untuk kesekian kalinya aku merasa kau begitu jauh
 meski kita saling berteduh di bawah langit yang sama...
 Kekasih ku..
. Jika kau percaya angin adalah satu
Jika kau percaya samudera adalah biru
 akan ku nyanyikan rindu ini Lewat angin,
 lewat laut lewat sunyi dan denting malam..
 aku merinduimu..

Maafkan sayang ..

No comments:

Post a Comment








get this widget here