cursor

Thursday, 7 June 2012

We are done. sampai di sini saja. putus. :(


             Salam semua.. Time aku tulis blog ni, aku still sedih.. kami break 6/6/2012. jam 22.22 (10.22 pm). " abg putuskan sayang , sayang mulakan lah hidup baru" ohh my god, kenapa aku berdebar, bukan kah ini aku mahu selama ni?..



          aku sayang dia, aku cuma mahu dia berubah menjadi lebih baik drpd dia sekarang, and sebab keinginan aku tu kami menjadi begini. so, aku faham la sekarang, let him be what he want to be cha ! but for the rest my life aku tak mau lelaki yg tak ada kerja, .. dia ada kerja tapi bukan mcm yg aku mahu. 



        so, aku redha dia putus kan aku, walaupun sebenarnya aku yg dulu putuskan dia.. and paksa dia sampai dia give up dgn aku. damn me !. time msj dia masuk, aku baca and aku terdiam . aku tidak reply msj dia. aku baring and aku menangis . .. I pretend to sleep when I am crying. thats me. selepas tu, aku reply la. "thanks sebab sudah pernah syg sayang sepanjang kita couple sampai sekarang, sayang memang tak dapat balas semua tu,...and bla bla bla.." 




       dari situ aku start mnangis and aku buka Fb , dgr lagu kuat2 utk heal my heart. aku nak study tapi tdk dpt. aku tgok movie and all the things supaya aku lupa semua. Then, 7/6/12. 12.oopm, aku baru bangun. selepas having a terrible night. aku terus buka handphone and aku harap aku bermimpi. ohh.. resah hatiku.. baca balik mesej. and we break already. damnnn,, its real. and start crying again.. tapi tidak lah sampai crying yg teresak2.. teriak2.. tak ada la.. airmata ja. aku tak tau kenapa.. mungkin cinta kami tak setia, tidak kukuh.. atau mungkin cinta kami bukan kerana Allah.. aku redha,
     



      I'm 20 years old already, I'm learn to accept the fact,..and this is the fact. I AM SINGLE. and I know thats not a status. I just don't hv someone that I can in love with. I pretend like nothing happen in front of my friend. sengsara ! sengsara ! sengsara ! sengsara hidup tanpa cinta ni.. keep baca msj. baca msj. and baca msj.. and aku sedar, in life ni nothing yg last forever, aku cuma belum jumpa yg terbaik buat aku, aku cuma mahu yg terbaik and aku harap aku tak salah buat pilihan lagi selepas ni..insya Allah.. 




      Tiba lah waktu untuk aku survive sendiri, masalah aku selesai kan sendiri, no more crying, no more texting to him.. and forget what ever about him, face the fact,.. mungkin sampai di sini saja hubungan kami walaupun aku tahu yang aku memang akan rindu dia separuh mati and aku akan sentiasa terkenang memory kami bdua.. aku tak akan buang barang2 yang dia bagi dgn aku, aku cuma tak mau teringat dia, itu saja.. aku harap aku dapat. be strong cha !  



Broken Heart Comments Pictures

No comments:

Post a Comment








get this widget here