cursor

Saturday, 9 June 2012

Hari-hari ku tanpa dirinya..❤●•٠·˙



          salam semua,... thanks masih sudi baca post2 sebelumnya.. and terpulang la kat korang judge aku and dia. aku cuma tulis apa yang aku rasa and apa yang aku lalui.. and this is new entry,..

         aku masih sayang kan dia, rindu sangat,.. hari2 ku tanpa dia mmg sunyi walaupun aku ada bnyk friend on my side. But friend dgn boyfriend tu beza, sebagai teman hidup aku start dr 2008 sampai 2012 ..tdk mungkin la aku dpt lupakan dia dgn sekelip mata, aku dah serasi dgn hidup ada boyfriend,


        I think I can handle it, control myself, no more crying, no tears.. and just forget it. my mind says that. But my heart can't.. he break my heart and that pain leaving a scars in my heart. susah nak lupa someone yang mmg kita betul2 sayang, org yang sanggup bkorban utk kita, org yang sentiasa ada ktika kita sdih.. and org yang sudah bersama kita , melalui hari-hari yang sama pada masa yang sngt lama...



       Lama aku simpan dia dlm hati aku, and I admit..really hard to take it out.. So, what I need to do. Do nothing. masa akan merubah segalanya.. just fokus pada apa yg akan bakal mendatang.. walaupun aku tahu itu really2 hard.. uwaaaaaaaa. maakkkkkkkk..

No comments:

Post a Comment








get this widget here