cursor

Friday, 1 June 2012

Sayang rindu sangat kat Abang..

         salam, rindu la sangat2 tak dapat tahan. nak mesej segan ( tengah gaduh kan).. bukan segan sebenarnya.. ego aku tinggi sangat. selalu nya dia yg pujuk aku tapi time ni aku betul2 salah and aku admit kesalahan aku. aku kalau tak mesej dengan dia mula la fikir bukan2.. 


         apa lagi kalau dia lambat reply, mesti aku marah.. biasalah perempuan kan.. ermm..baru sehari gaduh, dah tu roomate pula suka cari gaduh.. dah aku tgah panas ni. lantak lah.. dia buat aku sakit hati.. aku pun balas lah kan? Okay..sebelum aku keluar tajuk(bnyk sangat nak cerita ttg roomate ni) ... kalau aku gaduh dgn boyfie kan.. msj last tu conform ada words putus. dia mmg stress gila la kalau aku ckp mcm tu.. dia terus tak reply msj.. aku pula selalu ckp2 nak putus la.. tuduh dia bukan2.. tu yang dia terus tak msj tu.. risau aku cerita yg bukan2 lagi.. and selalunya.. keesokan selpas gaduh kitorang conform msj mcm biasa.. cuma time ni lama sikit gaduhnya...alaa. gaduh2 manja.. Selalunya kalau aku balik Sabah dia memang ajak jumpa.. rindu la juga lama tak jumpa.


        so aku go on sajalah.. aku memang always free kalau dah balik kg.. selalu la kan, kalau kita jumpa dia yg banyak ckp.. selalu bagi nasihat, *nnt dah balik sarawak jgn selalu marah tau.. kesian abg ni selalu kena marah..* aduhh.. tersentuh juga hati ni.. rindu sngt2 nak balik sabah. jumpa yg tersayang ni...huhu. mcm org baru bercinta pula. Time aku bar habis class. aku mesej la dia.. *buat apa tu..* msj ja mcm biasa.. then. dia kata nak tido skejap.. punyalah lama tido. esok pagi baru msj aku.. aku tnyalah knpa tido lama sngt.. x ingat nak msj syg dah ka? .. lepas tu aku pun mula la membara.. membara sana sini. last2.. dia tnya.. *syg ckp apa ni ah?.. * makin lah aku marah...


       ermm..skg ni turn dia pujuk aku lg. kalau dia tak pujuk tak aik lah ni.. tapi.. kalau time aku duk sorang msti aku rindu dia.... hmmp..beginilah kisah org yg bercinta tapi selalu bergaduh ni. tapi tak apalah kan.. masing2 beri masa untuk perbaiki diri sendiri.. and lepas malam ni kalau dia tak msj juga.. aku yg akan say sorry dkt dia.. rindu weh.. tak tahan tak mesej dgn buah hati.. Korang pun mesti pernah rasa kan. mustahil tak pernah? .. hehe.. begitulah kisah pergaduhan kitorang.. and I 'm still waiting his message...=.=" Abang... sayang rindu ni.. jangan la merajuk lama2... syg sygkan abg tau. ;(

No comments:

Post a Comment








get this widget here