cursor

Monday, 6 February 2012

Lepaking..." membawa perasaan sedih..

    Memiliki perasaan ingin mencintai dan dicintai adalah sesuatu yang lumrah sifatnya. Tidak terkecuali bagi remaja yang cukup terkenal dengan sikap gemar mencuba. Termasuklah melibatkan soal cinta. Merasai dan menjadi sebahagian daripada pemain watak dalam kisah bertemakan mainan perasaan dan jiwa, tentu menimbulkan kemahuan yang tinggi dalam diri mereka. 

  .Alangkah indahnya bercinta! Mengetahui apa itu cinta. Mudahnya melafazkan kata cinta namun tidak mengetahui mengapa dan kenapa mereka bercinta. Alam percintaan sememangnya indah. Bagi yang sedang asyik dilamun cinta, dunia ini ibarat mereka yang punya.memanglah... itukan di awal percintaan...ZZZZZ_

Mengantuk pula rasanya time luah meluah ni.. aduii..


   Hohoho.. habis sudah pengenalan.. slama ni aku mgadu dgn boyfie ja.. x pernah mgadu apa2 hal cinta dgn kwn. Bukan aku tak ada trust dgn kekawan tapi.. aku mmg type girl mcm tu. Aku risau pla kwn aku naik muak dgr cerita aku dgn partner aku, in addition... aku ni jenis diam ja if ada Problem dgn partners bukan semua kita nak cerita kan. kecuali la mmg something tu kita mmg perlu luah... smpai crying on friend shoulder or shouting on somewhere ka.. itu mmg tahap critical da tu. Aku bukan la mcm tu, kalau aku ada problem aku lbh suka tulis kat Diary(hoho...yalah tu) and sometimes tulis kat Blog(Blogger kunun)..


     Semenjak duamenjak ni... relationship kitorang hmmp...(agak parah)... kalau ibarat kan rumah tangga boleh di panggil porak peranda juga lah.(haha)... no feeling sda mau tulis... tadi ja emo2. Habis ja lepak ok sda. aikkk? pelik.



    okok.. ulang balik.. akhir2 ni relationship kitorang mmg ada mslh. Tapi masalah tu semua dari aku.. Bcoz, aku x tahan ba even sehari ja tidak msj(matai kan if jd partner aku?) haha... Aku msti mau marah2 smpai dia pun tnya.. "apa salah abang ni?''...................... kesian. Tapi time msj aku mmg garang ni, dia ja yg slalu sabar... ...........kesian lagi..




     Belum puas ni aku mau confess, org yg tengah baca ni jgn mgantuk dulu ok? hoho. (aku yg mgantuk sebenarnya..zzzz)


   


       ba.. itu ja la yg aku mau ckp. Nanti org ckp melebih pula..Biarlah sekadar di pinggiran jak
(apa yg aku merepek ni?)..."


      Akhir penutup ::  KETIKA SSATU PINTU KEBAHAGIAAN TERTUTUP, PINTU YANG LAIN DIBUKAKAN. TAPI SERINGKALI KITA TERPAKU PADA PINTU YANG TERTUTUP SEHINGGA TIDAK MELIHAT PINTU LAIN YANG DIBUKAKAN BAGI KITA. :D

            

No comments:

Post a Comment








get this widget here